Libnet.ro
UNICEF

14:30

Halep, de neoprit: Simona a facut cel mai bun meci de la Australian Open si a spulberat-o pe Venus. Urmeaza Serena!

Adevărul Adevărul,
Halep, de neoprit: Simona a facut cel mai bun meci de la Australian Open si a spulberat-o pe Venus. Urmeaza Serena!

Simona Halep a fost intr-o forma devastatoare, la Melbourne, si nu i-a dat nicio sansa lui Venus Williams 36 WTA), obtinand o calificare lejera in optimi. continuă pe Adevărul

Simona Halep, reactie dupa victoria in fata lui Venus Williams: E cel mai bun meci al meu la acest turneu

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a declarat, sambata, ca meciul cu americanca Venus Williams a fost cel mai bun reusit de ea in acest an la Australian Open. Am facut.

Australian Open a distribuit-o pe Halep pe Twiter facandu-si SEMNUL CRUCII. Dan Negru: Cel mai bun marketing pentru religie (VIDEO)

Australian Open a distribuit-o pe Halep pe Twiter facandu-si semnul crucii dupa partida de joi, castigata in fata jucatoarei americane Sofia Kenin. Thanks the heavens above. Imaginea a fost.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 9 - 16 IANUARIE SIF Oltenia - printre performerii de la BVB

Actiunile SIF Oltenia SIF5) au inregistrat o apreciere de 1,68%, in raport cu moneda euro, in intervalul 9 - 16 ianuarie, evolutie care plaseaza titlurile societatii de investitii financiare cu sediul in Craiova pe prima pozitie a randamentelor atat din indicele financiar BET-FI cat si din cel extins BET-XT, in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 8 - 15 IANUARIE Conpet - cea mai redusa scadere dintre principalii emitenti ai BVB

Intr-un mediu dominat de scaderi generalizate ale cotatiilor Bursei de Valori Bucuresti BVB), in care indicele BET, referinta pietei noastre de capital, a coborat in cinci din cele sase sedinte de tranzactionare incluse in perioada 8 - 15 ianuarie, titlurile Conpet COTE) au consemnat cea mai redusa depreciere dintre cele suferite de emitentii importanti ai bursei noastre, de 2,1%, in raport cu moneda euro.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 7 - 14 IANUARIE Topul randamentelor de la BVB, dominat de emitenti cu lichiditate scazuta

Clasamentul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) este ocupat, in intervalul 7 - 14 ianuarie, de emitenti care au o capitalizare si o lichiditate redusa, in comparatie cu societatile importante listate la bursa noastra, elemente care favorizeaza oscilatii mari de pret, in contextul in care doar sapte dintre emitentii cu actiunile carora s-au inregistrat tranzactii, in perioada avuta in vedere, au consemnat aprecieri ale cotatiei.

Becali a plans pentru Halep: Patronul FCSB a povestit cum i-au dat lacrimile la cel mai important meci al Simonei

Simona Halep e omul cu care se mandreste cel mai mult sportul romanesc la ora actuala, rezultatele ei fiind cu adevarat impresionante.

Acesta e cel mai bun fruct pentru un abdomen plat. Arde rapid grasimea de pe burta

Daca va doriti un abdomen plat trebuie sa eliminatigrasimile, dulciurile, semipreparatele si mezelurile. Expertii in nutritie recomanda celor care vor o silueta perfecta sa consumealimente.

LIVETEXT Halep face cel mai bun meci de la Australian Open si o spulbera pe Venus

Simona Halep, locul I WTA, finalista editiei trecute, a invins-o, sambata, cu scorul de 6-2, 6-3, pe americanca Venus Williams, locul 36 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale Australian Open.

Simona Halep, invitata la Game, Set si Mats: Acum sunt in cel mai bun moment al meu

Simona Halep, 27 de ani, locul 1 WTA, s-a calificat, ieri, in turul 3 al primului turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a trecut de americanca Sofia Kenin, 20 de ani, locul 37 WTA, scor 6-3, 6-7, 6-4.

Culita Sterp, dezvaluiri INCENDIARE dupa divortul de Carmen de la Salciua! Cum se CONSOLA artista in bratele celui mai bun prieten: INIMIOARE, PUPICI,...

Culita Sterp a vorbit despre relatiile pe care le mai are cu Carmen de la Salciua, dupa ce s-au despartit. El spune ca a iertat-o pe cantareata pentru infidelitate, dar ca nu are de gand sa se impa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )