Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cu Radoi, visam la Euro 2020 cu noi: Culisele numirii noului selectioner si salariul care i se ofera

Adevărul Adevărul,
Cu Radoi, visam la Euro 2020 cu noi: Culisele numirii noului selectioner si salariul care i se ofera

Aproape sigur, Romania va aborda primul baraj de calificare pentru Campionatul European, cel cu Islanda in deplasare 26 martie), avandu-l pe banca pe actualul selectioner al nationalei de tineret. continuă pe Adevărul

Cum a reactionat FRF, dupa ce s-a aflat cu cine se lupta Romania in barajul pentru Euro 2020: Va garantez calificarea

Romania si-a aflat adversara din barajul pentru Euro 2020. Tricolorii vor intalni in deplasare Islanda, pe 26 martie. Federatia Romana de Fotbal FRF) a oferit prima reactie dupa tragerea la sorti a play-off-ului din Liga Natiunilor. Oficialii sunt siguri ca ne vom califica la turneul final de anul viitor. FRF, despre meciul Islanda Romania, .

Tragerea la sorti a play-off-ului din Liga Natiunilor. Romania si-a aflat adversara din barajul pentru Euro 2020

Romania si-a aflat adversara din barajul pentru Euro 2020, in urma tragerii la sorti a play-off-ului din Liga Natiunilor. Evenimentul a avut loc vineri, 22 noiembrie, la Nyon. Este ultima sansa de calificare a tricolorilor la turneul european din vara anului viitor. UPDATE Romania va juca impotriva Islandei, in deplasare, pe 26 martie 2020.

Reactia lui Mihai Stoichita dupa aflarea adversarului din barajul pentru EURO 2020

Romania va intalni Islanda, pe 26 martie, in deplasare, intr-una dintre semifinalele playoff-ului pentru EURO 2020, un meci pe care suntem obligati sa-l castigam pentru a merge in finala din 31 martie contra Bulgariei sau Ungariei.

Tricolorii vor infrunta nationala Islandei in barajul Ligii Natiunilor pentru EURO 2020

Romania va infrunta Islanda in semifinalele barajului Ligii Natiunilor pentru EURO 2020 la fotbal, in urma tragerii la sorti efectuate astazi la Nyon.

Cine e Islanda, adversara Romaniei in barajul pentru EURO 2020

Vedeti mai jos prezentarea nationalei Islandei, adversara Romaniei in semifinalele barajului pentru calificarea la EURO 2020.

Situatie atipica pentru adversara Romaniei din barajul pentru EURO 2020: de ce Islanda nu poate gazdui meciul

Romania a aflat, vineri, ca va intalni Islanda, in ceea ce ii este ultima sansa pentru a se califica la EURO 2020.

Romania si-a aflat adversara, in ultima sansa de calificare la EURO 2020

Romania si-a aflat adversara din play-off-ul Ligii Natiunilor, ultima sansa pentru ca tara noastra sa se califice la EURO 2020.

Euro 2020: Romania afla vineri, incepand cu ora 13:00, pe cine va intalni in barajul din Liga Natiunilor

Vineri, incepand cu ora 13:00, va avea loc tragerea la sorti a barajului din Liga Natiunilor, aceasta fiind ultima sansa pentru nationala Romaniei de a obtine calificarea la Euro 2020. La turneul final european, tara noastra va gazdui patru partide: trei din faza grupelor si una din optimi.

Romania si-a aflat adversara din barajul pentru EURO 2020. Vom intalni Islanda in deplasare! Posibila finala in Bulgaria sau Ungaria

Vineri, 22 noiembrie, de la ora 13:00, la Nyon a avut loc tragerea la sorti a play-off-ului Ligii Natiunilor, ultima sansa pentru nationala Romaniei de a ajunge la EURO 2020.

Tragere la sorti EURO 2020: Romania se va duela cu Islanda in semifinalele barajului de calificare. O victorie ne va duce in finala contra Ungariei sau Bulgariei

UPDATE:Romania va infrunta cu Islandain semifinalele barajului pentru calificarea la Campionatul European din 2020. Meciul va avea loc pe 26 martie in deplasare. in cazul unei victorii, meciul.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )