Libnet.ro
UNICEF

11:45

Simona Halep, calificare muncita in turul II la Australian Open

Antena3 Antena3,
Simona Halep, calificare muncita in turul II la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, nu fara dificultate, in runda a doua a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, luni, la Melbourne, dupa ce a. continuă pe Antena3

Bine ai revenit, Simona! Halep, victorie mare la Australian Open. Romanca stie cu cine va juca in turul urmator

Simona Halep a obtinut prima victorie in circuitul feminin dupa 149 de zile, trecand in trei seturi de Kaia Kanepi 71 WTA), in fata careia pierduse in turul I de la US Open 2018.

Halep, exclusa din randul favoritelor la Australian Open: Becker a explicat ce ii lipseste Simonei in acest moment

Simona Halep 1 WTA) va juca, in aceasta dimineata ora 10, Eurosport) in turul I de la Australian Open, urmand sa o intalneasca pe Kaia Kanepi 71 WTA).

Halep da peste o jucatoare in mare forma la Australian Open: Viitoarea adversara a Simonei are un sezon de vis in 2019

Simona Halep 1 WTA) s-a chinuit cu Kaia Kanepi 71 WTA) care, la randul ei, nu jucase niciun meci din luna septembrie, fiind accidentata. in turul II, misiunea liderului mondial va fi si mai dificila.

Marius Copil, victorie lejera in primul meci de la Australian Open. Adversar de COSMAR in turul urmator

Jucatorul roman de tenis Marius Copil 60 ATP) l-a invins marti dimineata pe spaniolul Marcel Granollers 108 ATP) si s-a calificat in turul al doilea al turneului de Grand Slam de la Australian Open. Rom.

VIDEO Simona Halep, lovitura zilei la Australian Open

Simona Halep a muncit serios pentru a o invinge pe Kaia Kanepi in primul tur de la Australian Open, succesul venind dupa o batalie de doua ore si 11 minute 6-72), 6-4, 6-2). in setul al doilea, pe propriul serviciu, la scorul de 3-3 si 15-30, Simona a reusit o lovitura superba pentru care a fost aplaudata la scena deschisa pe Margaret Court Arena.

Semnal de alarma pentru Simona Halep la Melbourne

Pe Simona Halep o asteapta un turneu Australian Open infernal, drumul spre o posibila reeditare a finalei din 2018 fiind extrem de dificil.

DigiSport: Ce jucator ai lua cu tine pe o insula pustie? Raspuns fara ezitare dat de Simona Halep

Simona Halep Australian Open |Simona Halep va debuta la Australian Open 2019 marti, de la ora 10:00, contra estoniencei Kaia Kanepi 70 WTA). Partida liderului WTA este prima din sesiunea de seara de pe Margaret Court Arena.

Ce jucator ai lua cu tine pe o insula pustie? Raspunsul INCREDIBIL dat de Simona Halep

Pana sa debuteze marti la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, Simona Halep a acordat un interviu jurnalistului Ravi Ubha. Campioana noastra a fost intrebata ce jucator ar lua cu ea pe o.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in turul doi la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep a fost numai un zambet dupa victoria obtinuta in fata estoniencei Kaia Kanepi in primul tur la Australian Open, cu revenire de la 0-1 la seturi.

SIMONA HALEP-KAIA KANEPI LIVE VIDEO. La ce ora incepe meciul lui Halep la Australian Open

SIMONA HALEP-KAIA KANEPI LIVE VIDEO Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, va avea o adversara foarte dificila in prima runda a turneului Australian Open, cel dintai de Mare Slem al anulu.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )