Libnet.ro
UNICEF

09:30

SONDAJ Ar trebui sa joace Romania cu echipa U21 barajul pentru Euro 2020?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Ar trebui sa joace Romania cu echipa U21 barajul pentru Euro 2020?

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a terminat in genunchi grupa de calificare la Euro 2020, campionat gazduit si la Bucuresti. in schimb, echipa de tineret Under-21 a avut un 2019 senzational - a ajuns in semifinalele turneului european de tineret si acum e intr-o forma excelenta in preliminariile Euro 2021. Pentru nationala mare va urma ultima si singura sansa pentru a mai prinde Euro 2020: un dublu baraj in primavara. intrebarea e, pe cine ar trebui sa trimita Romania in teren?Participa la sondajul HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Solutia lui Stanciu pentru a invinge echipele valoroase: Daca nu alergam, nu ne vom califica nici din Liga Natiunilor

Inaintea meciului cu Spania din preliminariile Euro 2020, fara nicio miza pentru tricolori, Nicolae Stanciu a vorbit despre cum ar trebui sa joace Romania cu echipele valoroase. Jucatorul de la Slavia Praga considera ca tricolorii ar trebui sa alerge mai mult pentru a suplini lipsa de valoare. Daca nu vom intelege lucrul asta, cu siguranta nu ne vom califica nici din Liga Natiunilor, este convins Stanciu.

Idee pentru barajul din Liga Natiunilor: Sa vina Radoi cu toata echipa U21

Romania a ratat inca o campanie de calificare, iar acum singura speranta pentru o prezenta la Euro 2020 acolo unde Bucurestiul gazduieste patru partide) este barajul din Liga Natiunilor. Laurentiu Reghecampf face o propunere: sa vina Mirel Radoi cu toata echipa Under21 si sa joace in locul reprezentativei lui Cosmin Contra.

Posibilii adversari ai Romaniei in barajul pentru EURO 2020

Sperantele Romaniei pentru un loc la EURO 2020 se leaga de barajele organizate de UEFA in luna martie a anului viitor pe ruta Ligii Natiunilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )