Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTOGALERIE Imaginile zilei de smbata de la Australian Open

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Imaginile zilei de smbata de la Australian Open

Sambata s-au desfasurat in complexul de la Melbourne Park ultimele meciuri din turul al treilea al primului Grand Slam al anului. Nume importante precum Simona Halep, Novak Djokovic, Serena Williams, Naomi Osaka, Alexander Zverev sau Elina Svitolina au obtinut calificarea in optimile Australian Open. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu unele dintre cele mai interesante imagini ale zilei de vineri de la AO. continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE Imaginile zilei de vineri de la Australian Open

Roger Federer, Rafael Nadal, Angelique Kerber, Maria Sharapova, Petra Kvitova si Marin Cilic au castigat partidele disputate vineri la Australian Open. Caroline Wozniacki, campioana en-titre, si-a facut deja bagajele, urmand sa avem o alta regina la Melbourne in 2019. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu unele dintre cele mai interesante imagini ale zilei de vineri de la AO.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de joi de la Australian Open

Marii favoriti si-au respectat statutul, Novak Djokovic, Simona Halep, Serena Williams si Alexander Zverev obtinand biletele pentru turul trei al competitiei de la Melbourne. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu unele dintre cele mai interesante imagini ale zilei de joi de la Australian Open.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de miercuri de la Australian Open

Ziua de miercuri a adus primele confruntari din turul al doilea de la Australian Open. Rafael Nadal, Angelique Kerber, Roger Federer, Caroline Wozniacki, Maria Sharapova, Marin Cilic sau Frances Tiafoe sunt doar cativa dintre sportivii care i-au incantat cu evolutiile lor pe spectatorii prezenti in complexul de la Melbourne Park.

LIVE Simona Halep - Venus Williams in turul 3 la Australian Open (sambata, 10:00)

Sambata dimineata de la ora 10:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul dintre Simona Halep si Venus Williams, partida din turul 3 al Australian Open.

LIVE Simona Halep - Venus Williams in turul 3 la Australian Open

Sambata dimineata de la ora 10:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul dintre Simona Halep si Venus Williams, partida din turul 3 al Australian Open.

Asa am trait Simona Halep - Venus Williams in turul 3 la Australian Open

Sambata dimineata de la ora 10:00 am transmis live text in aceasta pagina meciul dintre Simona Halep si Venus Williams, partida din turul 3 al Australian Open.

VIDEO Petra Kvitova, lovitura zilei la Australian Open: un lob care a lasat-o fara replica pe Irina Begu

Petra Kvitova 6 WTA) a reusit lovitura zilei la Australian Open, in partida disputata contra Irinei Begu 76 WTA) in turul al doilea al competitiei. in primul set, la scorul de 3-0, 30-0, jucatoarea din Cehia a executat excelent cu mana dreapta un lob care a lasat-o fara replica pe Begu. Kvitova s-a impus categoric in fata romancei, scor 6-1, 6-3.

VIDEO Alexei Popyrin (149 ATP) a reusit cea mai frumoasa lovitura a zilei la Australian Open

Parcursul lui Alexei Popyrin 149 ATP, beneficiar al unui wild card) la Australian Open s-a oprit in turul al treilea, fiind invins dupa o partida extrem de spectaculoasa de francezul Lucas Pouille 31 ATP), scor 7-6 7/3), 6-3, 6-7 10/12), 4-6, 6-3. Jucatorul de 19 ani a aratat un tenis de calitate, reusind in setul al patrulea o lovitura de exceptie care a smuls ropote de aplauze.

VIDEO Superstitia zilei la Australian Open - nca una marca Rafael Nadal

Cunoscut bine in circuit pentru ticurile pe care le arata in special atunci cand serveste, Rafael Nadal a mai oferit o mostra miercuri, cand se pregatea sa iasa pe Rod Laver Arena, pentru meciul cu Matthew Ebden, din turul doi de la Australian Open.

VIDEO Simona Halep a reusit lovitura zilei la Australian Open! Cum a ridicat ea in picioare publicul de la Melbourne

Simona Halep a reusit o victorie muncita in primul tur la Australian Open, ea trecand de estonianca Kaia Kanepi in trei seturi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )