Libnet.ro
UNICEF

13:15

Simona Halep a pierdut primul loc mondial: Petra Kvitova a depasit-o pe romanca dupa calificarea in semifinale

B1 B1,
Simona Halep a pierdut primul loc mondial: Petra Kvitova a depasit-o pe romanca dupa calificarea in semifinale

O noua lovitura pentru Simona Halep dupa infrangerea de luni din optimile de la Australian Open. Petra Kvitova si-a asigurat prin victoria obtinuta marti impotriva lui Ashleigh Barty numarul suficient de. continuă pe B1

Simona Halep pierde primul loc in clasamentul mondial WTA

Jucatoarea Simona Halep se vede detronata din pozitia de lidera a ierarhiei mondiale WTA.

Simona Halep nu mai este numarul 1 mondial. Cine i-a luat locul

Simona Halep a pierdut locul 1 din clasamentul WTA, in urma infrangerii de ieri, in fata Serenei Williams. Simona Halep pierde locul 1 din clasamentul feminin de tenis, ca urmare a eliminarii de la Australian Open. Romanca ramane cu 5. 585 de puncte in clasamentul WTA, iar asta o duce, momentan, pe locul doi. Pe locul [] .

Simona Halep: In primul set parca as fi fost lovita de tren

Invinsa de Serena Williams in optimile de la Australian Open, Simona Halep a gasit puterea de a incepe cu o gluma conferinta de presa.

REACTIE |Simona Halep: In primul set parca as fi fost lovita de tren

Invinsa de Serena Williams in optimile de la Australian Open, Simona Halep a gasit puterea de a incepe cu o gluma conferinta de presa.

Halep, finalul unei perioade de vis: Simona a fost detronata de Kvitova de pe primul loc mondial. Ce ne spun cifrele

Simona Halep va pierde, in mod oficial, locul 1 WTA in urmatorul clasament care va fi publicat la data de 28 ianuarie.

Simona Halep: Eu sunt numarul 1 mondial, dar Serena Williams este cea mai buna jucatoare din lume

Aflata in fata celei de-a zecea confruntari cu Serena Williams, Simona Halep a declarat ca americanca este cea mai buna jucatoare din lume. Halep si Williams se vor infrunta pentru un loc in sferturile de finala de la Australian Open. Cu siguranta ea este cea mai buna jucatoare din lume, a spus numarul 1 WTA.

Simona Halep a pierdut oficial primul loc in clasamentul WTA

Simona Halep nu mai este locul 1 WTA. Noul lider mondial este, in premiera, cehoaica Petra Kvitova, care a trecut de australianca Ashleigh Barty, locul 15 WTA, scor 6-1, 6-4, in sferturile Australian.

Prima reactie a lui Darren Cahill dupa ce Simona Halep a pierdut locul 1 mondial

Romanca Simona Halep va pierde primul loc in clasamentul mondial al tenisului profesionist feminin WTA) publicat luni, dupa ce jucatoarea ceha Petra Kvitova, cap de serie 8, s-a calificat marti in semifinalele.

Petra Kvitova, dupa ce a depasit-o pe Simona Halep n clasamentul WTA: Chiar nu-mi pasa, sa fiu sincera. Sunt n turneu la un Grand Slam

Simona Halep nu va mai fi de saptamana viitoare numarul unu mondial, Petra Kvitova depasind-o in clasamentul live pe jucatoarea din Romania. Vestea nu a impresionat-o insa pe sportiva din Cehia, aceasta raspunzand sec cand a fost chestionata pe acest subiect: Chiar nu-mi pasa, sa fiu sincera. Sunt in turneu la un Grand Slam.

Halep zambeste cu gura pana la urechi: Cum poate ramane pe primul loc mondial si daca pierde cu Serena Williams

Halep se afla acum fata in fata cu cea mai mare provocare, la Melbourne: meciul cu Serena Williams 16 WTA). Vorbim de o adversara care e neinvinsa in noul sezon si care a batut-o pe Simona in opt din noua meciuri.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2745 seconds )