Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, n optimi dupa o victorie n patru seturi cu Denis Shapovalov

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, n optimi dupa o victorie n patru seturi cu Denis Shapovalov

Novak Djokovic 1 ATP) a obtinut calificarea in optimile turneului Australian Open, dupa o victorie in patru seturi cu Denis Shapovalov 27 ATP). Condus cu 2-0 la seturi si 4-1, Shapovalov a avut o revenire spectaculoasa, a castigat actul al treilea si parea capabil sa intoarca soarta partidei. Novak a facut insa o adevarata demonstratie de tenis in setul al patrulea si nu i-a mai lasat nicio sansa tanarului canadian. A fost 6-3, 6-4, 4-6, 6-0 pentru liderul mondial. continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, n optimi dupa un meci spectaculos cu Alex De Minaur - 250 de victorii la turneele de Grand Slam

Rafael Nadal s-a impus fara probleme in fata lui Alex De Minaur 29 ATP), scor 6-1, 6-2, 6-4, insa partida a fost una spectaculoasa, australianul in varsta de 19 ani raspunzand foarte bine in multe momente ale meciului. Aceasta a fost victoria cu numarul 250 pentru iberic la turneele de Grand Slam.

Australian Open (m): Novak Djokovic, Alexander Zverev si Kei Nishikori, n optimi - Fabio Fognini, David Goffin si Denis Shapovalov, eliminati (Rezultatele zilei)

Novak Djokovic, Alexander Zverev, Kei Nishikori sau Borna Coric se afla printre jucatorii care au obtinut sambata biletele pentru faza optimilor de finala de la Australian Open. Au parasit competitia de la Melbourne nume precum Fabio Fognini, David Goffin sau Denis Shapovalov. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open.

Australian Open (m): Novak Djokovic, Alexander Zverev si Kei Nishikori, n turul trei - Tsonga, Wawrinka si Thiem, eliminati

Novak Djokovic cap de serie numarul unu) nu a avut probleme in partida cu Jo-Wilfried Tsonga, liderul mondial castigand in trei seturi 6-3, 7-5, 6-4). Tot in turul trei de la Australian Open au mai ajuns, printre altii, Alexander Zverev duel de cinci seturi cu Jeremy Chardy) si Kei Nishikori. Au parasit joi Grand Slam-ul de la Melbourne nume importante precum Stanislas Wawrinka si Dominic Thiem. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu de la AO.

VIDEO Australian Open: Roger Federer, n turul al treilea dupa o victorie muncita cu Daniel Evans

Roger Federer 2 ATP) a muncit serios pentru a trece de britanicul Daniel Evans 189 ATP), in turul al doilea de la Australian Open. Elvetianul a castigat la tie-break primele doua seturi ale intalnirii de pe Rod Laver Arena, scor 7-6 5), 7-6 3), dupa doua ore si doua minute de joc. Evans a scazut ritmul de joc in actul al treilea, iar campionul en-titre de la Melbourne a avut nevoie de doar 33 de minute pentru a pune capat meciului, impunandu-se cu 6-3.

VIDEO Australian Open: nca o victorie fulger pentru Serena Williams (6-2, 6-1 cu Dayana Yastremska) - Americanca a pierdut noua game-uri n trei partide la Melbourne

Cap de serie numarul 16, Serena Williams continua parcursul perfect la actuala editie de la Australian Open, americanca cedand doar trei game-uri in partida cu ucraineanca Dayana Yastremska 57 WTA). Serena s-a impus cu 6-2, 6-1, asigurandu-si prezenta in optimile competitiei de la Melbourne, acolo unde va da peste invingatoarea dintre Simona Halep si Venus Williams.

Australian Open: Rafael Nadal, n optimi dupa un meci spectaculos cu Alex De Minaur - 250 de victorii la turneele de Grand Slam

Rafael Nadal s-a impus fara probleme in fata lui Alex De Minaur 29 ATP), scor 6-1, 6-2, 6-4, insa partida a fost una spectaculoasa, australianul in varsta de 19 ani raspunzand foarte bine in multe momente ale meciului. Aceasta a fost victoria cu numarul 250 pentru iberic la turneele de Grand Slam. Se actualizeaza.

VIDEO Australian Open: Milos Raonic l nvinge n patru tie-break-uri pe Stanislas Wawrinka

Milos Raonic 17 ATP) s-a calificat in turul al treilea al competitiei de la Melbourne dupa ce l-a invins pe Stan Wawrinka 59 ATP, fost numar 3 mondial si castigator al Australian Open in 2014), scor 4)6-7, 7-66), 7-611), 7-65). Partida a fost una extrem de disputata si a durat patru ore si sapte minute.

VIDEO Australian Open: Maria Sharapova, instructie cu Rebecca Peterson (6-2, 6-1) / Rusoaica a pierdut trei game-uri n doua partide la Melbourne

Jocul Mariei Sharapova arata bine, cel putin pana in acest moment, la Melbourne, rusoaica obtinand o victorie categorica, scor 6-2, 6-1, cu Rebecca Peterson, suedeza care o eliminase pe Sorana Cirstea in runda inaugurala. Masha a servit la cote inalte, a fost precisa la retur si pare sa-si fi regasit rautatea din joc care i-a lipsit in ultima perioada. in doua meciuri la Australian Open, Sharapova a pierdut doar trei game-uri. Urmeaza marele test pentru Maria: confruntare cu Wozniacki in turul trei.

Australian Open: Svitolina, Pliskova, Sevastova, Mertens si Keys merg n turul al treilea/ Bianca Andreescu a fost eliminata

Elina Svitolina 7 WTA), Karolina Pliskova 8), Anastasija Sevastova 12), Elise Mertens 14) si Madison Keys 17) au obtinut calificarea in turul al treilea al Australian Open. Bianca Andreescu, jucatoarea canadiana de origina romana, a parasit competitia.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, la pas n turul trei - Forehand-ul magic a revenit

Cel putin la prima vedere, Rafael Nadal ar fi trebuit sa aiba parte de un meci mai dificil impotriva lui Matthew Ebden 47 ATP), insa ibericul a avut armele necesare pentru a-si face disputa lejera. Forehand-ul lui Rafa a revenit la un nivel ridicat, topspinul ibericului invartind suficient mingea cat sa-l incomodeze pe adversar. Nadal s-a impus in trei seturi scor 6-3, 6-2, 6-2) si se anunta un adversar greu de invins la aceasta editie de la Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3171 seconds )