Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Kei Nishikori, lovitura zilei la Australian Open

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Kei Nishikori, lovitura zilei la Australian Open

Kei Nishikori 9 ATP) a reusit cea mai frumoasa lovitura a zilei de luni de la Australian Open, dupa un schimb impresionant de mingi cu Pablo Carreno-Busta 23 ATP). Partida contand pentru calificarea in sferturile de finala ale competitiei de la Melbourne se afla in acest moment in setul decisiv. continuă pe Hotnews

VIDEO Roger Federer, lovitura zilei la Australian Open

Roger Federer 3 ATP) a oferit cea mai frumoasa lovitura a zilei de duminica de la Australian Open, in partida pierduta in fata lui Stefanos Tsitsipas. in tie-break-ul setului al patrulea, la 2-1 pentru grec, Fedex si-a adjudecat un schimb de mingi intens gratie unei lovituri superbe de forehand la care Tsitsipas nu a mai putut interveni.

VIDEO Rafael Nadal, lovitura zilei la Australian Open

Rafael Nadal a avut un meci mai greu decat lasa scorul sa se inteleaga 6-1, 6-2, 6-4) in fata lui Alex De Minaur, care l-a surprins pe iberic cu viteza sa Rafa a declarat ca adversarul sau este cel mai rapid jucator din circuit). in setul secund, locul 2 mondial a salvat o minge de 1-0, pasandu-l pe australian cu o lovitura de forehand din alergare, in momentul in care se afla in defensiva.

VIDEO Alexei Popyrin (149 ATP) a reusit cea mai frumoasa lovitura a zilei la Australian Open

Parcursul lui Alexei Popyrin 149 ATP, beneficiar al unui wild card) la Australian Open s-a oprit in turul al treilea, fiind invins dupa o partida extrem de spectaculoasa de francezul Lucas Pouille 31 ATP), scor 7-6 7/3), 6-3, 6-7 10/12), 4-6, 6-3. Jucatorul de 19 ani a aratat un tenis de calitate, reusind in setul al patrulea o lovitura de exceptie care a smuls ropote de aplauze.

Australian Open (m): Novak Djokovic, Alexander Zverev si Kei Nishikori, n optimi - Fabio Fognini, David Goffin si Denis Shapovalov, eliminati (Rezultatele zilei)

Novak Djokovic, Alexander Zverev, Kei Nishikori sau Borna Coric se afla printre jucatorii care au obtinut sambata biletele pentru faza optimilor de finala de la Australian Open. Au parasit competitia de la Melbourne nume precum Fabio Fognini, David Goffin sau Denis Shapovalov. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de luni de la Australian Open

Ziua de luni a adus in scena la Melbourne duelul dintre Simona Halep si Serena Williams. Parcursul liderului mondial la editia din acest an de la Australian Open s-a oprit in optimi, dupa ce a cedat in fata americancei, scor 1-6, 6-4, 4-6. in sferturile de finala au mai ajuns nume importante precum Novak Djokovic, Naomi Osaka, Kei Nishikori, Elina Svitolina sau Karolina Pliskova. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu unele dintre cele mai interesante imagini ale zilei de luni de la AO.

Australian Open: Djokovic, Serena Williams, Osaka si Nishikori continua parcursul la Melbourne - Tabloul complet al sferturilor

Novak Djokovic a intregit tabloul jucatorilor calificati in sferturile de finala ale Australian Open, liderul mondial trecand in patru seturi de Daniil Medvedev cap de serie 15), scor 6-4, 6-75), 6-2, 6-3. in faza urmatoare, Nole il va intalni pe japonezul Kei Nishikori 8). La feminin, Serena Williams invingatoare in fata Simonei Halep) o va infrunta pe Karolina Pliskova, iar Naomi Osaka se va duela cu Elina Svitolina. Intra in material pentru a vedea programul complet al sferturilor de la Australian Open.

VIDEO Australian Open (f): Un nou rezultat-surpriza la Melbourne - Sloane Stephens, eliminata n optimi de Anastasia Pavlyuchenkova (Rezultatele zilei)

Ziua de duminica de la Australian Open s-a incheiat cu un nou rezultat neasteptat, Anastasia Pavlyuchenkova 44 WTA) reusind sa o elimine din competitie pe Sloane Stephens, favorita numarul cinci. Rusoaica a obtinut calificarea in sferturi dupa o victorie in trei seturi, scor 6-7 3), 6-3, 6-3. Au mai parasit primul Grand Slam al anului nume importante precum Angelique Kerber sau Maria Sharapova. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.

Australian Open (f): Simona Halep, Serena Williams, Naomi Osaka si Karolina Pliskova continua competitia; Elise Mertens, eliminata (Rezultatele zilei) - Programul optimilor

Sambata au avut loc ultimele meciuri din turul al treilea de la Australian Open, nume importante precum Simona Halep, Serena Williams, Naomi Osaka, Elina Svitolina sau Karolina Pliskova obtinand calificarea in faza urmatoare a competitiei de la Melbourne. Au parasit turneul de la Antipozi jucatoare precum Elise Mertens, Wang Qiang, Camila Giorgi sau Su-Wei Hsieh. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.

Australian Open (m): Rafael Nadal, Roger Federer si Marin Cilic s-au calificat n optimi/ Khachanov, Schwartzman si Verdasco, eliminati (Rezultatele zilei)

Rafael Nadal si Roger Federer au castigat in trei seturi partidele disputate impotriva lui Alex De Minaur, respectiv Taylor Fritz si s-au calificat in optimile de finala ale Australian Open. in aceeasi etapa a competitiei merg si Tomas Berdych, Grigor Dimitrov, Stefanos Tsitsipas, Roberto Bautista, Frances Tiafoe si Marin Cilic care a revenit de la 2-0 la seturi si a salvat doua mingi de meci in tiebreak-ul setului al patrulea). Au parasit turneul de la Melbourne jucatori importanti precum Karen Khachanov, Diego Schwartzman si Fernando Verdasco. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open.

Australian Open (f): Petra Kvitova, Maria Sharapova, Angelique Kerber si Ashleigh Barty, n optimi - Caroline Wozniacki, eliminata (Rezultatele zilei)

Caroline Wozniacki, ultima campioana de la Australian Open, a fost eliminata in turul trei, daneza cedand dupa un meci de doua ore si 24 de minute in fata Mariei Sharapova. Continua traseul la Melbourne nume importante precum Petra Kvitova, Maria Sharapova, Angelique Kerber si Ashleigh Barty. Si-au facut deja bagajele Caroline Garcia, Aryna Sabalenka si Belinda Bencic. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )