Libnet.ro
UNICEF

10:45

intalnire de taina, la Guvern. Premierul Viorica Dancila, discutii cu Marian Oprisan

Antena3 Antena3,
intalnire de taina, la Guvern. Premierul Viorica Dancila, discutii cu Marian Oprisan

Intalnire de taina, la Guvern. Premierul Viorica Dancila discuta cu Marian Oprisan, liderul PSD insarcinat cu intocmirea listei de criterii pe care candidatii la sefia partidului sa le indeplineasca. continuă pe Antena3

Gafa: Premierul Viorica Dancila a spus sex in loc de CEx

Premierul si presedintele interimar al PSD,Viorica Dancila, a facut o gafa in sedinta CEx care i-a amuzat pe social-democrati. inainte de a supune la vot calendarul alegerilor interne, premierul.

intalnire cruciala la Palatul Victoria. Viorica Dancila cauta solutii pentru primarii nemultumiti

Premierul Viorica Dancila se intalneste marti cu primarii marilor orase pentru a gasii solutii la problemele financiare invocate de ei. La intalnirea care ar urma sa aiba loc la Palatul Victoria incepan.

VIORICA DANCILA: Vom adopta Codul administrativ prin ordonanta de urgenta

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca Guvernul va adopta Codul administrativ prin ordonanta de urgenta si a afirmat ca acest proiect va aduce ordine in administratie.

VIORICA DANCILA: Avem a doua cea mai mare crestere economica din UE

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca investitiile au un rol esential in dezvoltarea unei tari prin beneficiile rezultate pe piata muncii si prin facilitatile pe care le aduc zonelor unde sunt realizate, adaugand ca Eurostat si Institutul National de Statistica au anuntat recent ca Romania are a doua cea mai mare crestere economica din UE pe primul trimestru al acestui an.

VIORICA DANCILA: Nu ne punem problema taierilor de salarii

Premierul Viorica Dancila a afirmat ca Guvernul in niciun caz nu-si pune problema taierilor de salarii in sectorul public, adaugand ca Executivul urmeaza sa aplice de la 1 septembrie cresterea punctului de pensie si a indemnizatiei minime.

Viorica Dancila se intalneste, marti, cu Gabriela Firea si cu primarii de sectoare la Palatul Victoria: Discutiile, in contextul falimentului nedeclarat al Capitalei

Premierul Viorica Dancila a convocat marti, la sediul Guvernului, o intalnire de lucru cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si cu primarii de sectoare, potrivit unui anunt publicat pe site-ul Ex.

Baronul Marian Oprisan si Viorica Dancila au pus la cale RECTIFICAREA BUGETARA: Administratia locala are o serie de probleme

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan, baron de Vrancea, s-a intalnit, joi, cu premierul Viorica Dancila, la Palatul Victoria, pentru a discuta despre viitoarea rectificare bugetara. Ne aflam la aproape.

intalnire cruciala la Palatul Victoria. Viorica Dancila: Cei care vor sa voteze motiunea de cenzura sa iasa in fata

UPDATE in sedinta care se desfasoara marti la Palatul Victoria,premierul Viorica Dancilaa declarat potrivit unor surse,ca ar fi bine sa se ridice in picioare politicienii care vor sa.

Viorica Dancila: Nu s-a pus problema taierilor de salarii de catre acest Guvern (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila sustine ca nu se pune problema taierilor de salarii in sectorul public. intr-o declaratie de presa sustinuta, marti, la Parlament, prim-ministrul a dat asigurari ca de la 1.

Viorica Dancila, din nou fata in fata cu Klaus Iohannis. Premierul va asista la ceremonia juramantului de investitura a noilor ministri

In scurt timp, premierul Viorica Dancila se va fla din nou fata in fata cu presedintele Klaus Iohannis. Premierul va asista la ceremonia juramantului de investitura a noilor ministri de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )