Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cincinnati: Venus Williams este viitoarea adversara a lui Halep, daca romanca trece de Madison Keys

Hotnews Hotnews,
 Cincinnati: Venus Williams este viitoarea adversara a lui Halep, daca romanca trece de Madison Keys

Simona Halep a aflat cu cine se va intalni in sferturile de finala de la Cincinnati, pana sa castige meciul din optimi. Venus Williams nr. 65 WTA) a castigat partida cu jucatoarea din Croatia, Donna Vekic nr. 26 WTA), si s-a calificat mai departe la turneul din Ohio, scor 2-6, 6-3, 6-3, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

WTA Cincinnati: Venus Williams, adversara Simonei Halep din sferturi, daca romanca trece de Madison Keys

Venus Williams SUA, 65 WTA) s-a calificat, joi, in sferturile finala ale turneului de la Cincinnati, faza in care se va intalni cu invingatoarea partidei dintre Simona Halep Romania, 4 WTA) si Madison Keys SUA, 18 WTA).

WTA Cincinnati: Madison Keys (18 WTA), adversara Simonei Halep din optimi

Madison Keys SUA, 18 WTA) s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati, faza in care o va intalni pe Simona Halep, numarul 4 mondial.

WTA Cincinnati: Ekaterina Alexandrova (43 WTA), adversara Simonei Halep din turul doi

Ekaterina Alexandrova, Rusia - locul 43 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de la Cincinnati, faza in care o va intalni pe Simona Halep, numarul 4 mondial.

Halep la Cincinnati. Ce spune romanca despre viitoarea ei adversara si de ce se teme de aceasta

Simona Halep va juca in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati contra americancei Madison Keys, o jucatoare pe care o domina in duelurile directe.

FOTO Cine e Ekaterina Alexandrova, adversara Simonei Halep la Cincinnati si care este pasiunea neobisnuita a rusoaicei stabilita la Praga

Simona Halep va debuta azi la turneul de la Cincinnati, direct in turul secund, unde o va intani pe Ekaterina Alexandrova,.

Halep la Cincinnati: Simona si-a aflat adversara din optimi. A spulberat-o in cinci din precedentele sase meciuri

Simona Halep 4 WTA) va reveni, joi, pe teren, avand prima sansa intr-o partida care o poate apropia cu inca un pas de trofeul de la Western Southern Open1447;.

Sansa uriasa pentru Simona Halep la Cincinnati! Serena Williams si-a anuntat retragerea

Serena Williamsa anuntat, marti seara, ca nu va participa la turneul de la Cincinnati, la cateva zile dupa ce a abandonat in finala competitiei de la Toronto, transmite news. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )