Libnet.ro
UNICEF

14:30

Euro 2020, preliminarii: 16 echipe calificate inaintea ultimei etape, patru locuri ramase

Hotnews Hotnews,
 Euro 2020, preliminarii: 16 echipe calificate inaintea ultimei etape, patru locuri ramase

Inaintea ultimei etape a preliminariilor Euro-2020, 16 echipe si-au obtinut biletele pentru turneul final, insa nu toate stiu de pe ce loc s-au calificat. Mai sunt disponibile din preliminarii patru locuri. Portugalia este favorita sa mearga mai departe, in timp ce Grupa D, unde nu se stie nicio formatie calificata, si Grupa E programeaza meciuri fierbinti. Ultima etapa a preliminariilor incepe duminica. Romania are ca ultima sansa de calificare castigarea play-off-ului din Liga Natiunilor, din martie 2020. continuă pe Hotnews

Euro 2020, preliminarii: Suedia si Finlanda, calificate la turneul final; Spania, scorul serii cu Malta (7-0) - Rezultate complete

In urma meciurilor disputate vineri in preliminariile Euro 2020 s-au stabilit alte doua echipe calificate la turneul final de vara viitoare. Finlanda a obtinut in premiera biletele la un CE, dupa 3-0 pe teren propriu cu Liechtenstein, in timp ce Suedia s-a calificat gratie victoriei in fata Romaniei, scor 2-0, pe Arena Nationala. Spania a reusit scorul serii cu Malta, 7-0.

Euro 2020, preliminarii: Olanda, Germania si Austria s-au calificat la turneul final - Belgia, a noua victorie (Rezultatele serii)

In urma meciurilor disputate sambata in preliminariile Euro 2020 s-au stabilit alte trei echipe calificate la turneul final de vara viitoare, Olanda si Germania s-au calificat din Grupa C, in timp ce Austria a invins Macedonia de Nord cu 2-1 si i se alatura Poloniei pe lista calificatelor din Grupa G. Belgia continua seria de victorie: 4-1 vs Rusia, in deplasare a noua victorie in tot atatea partide).

Euro 2020, preliminarii: Romania vs Suedia (21:45) Meciul ultimei sperante

Nationala Romaniei se afla in fata celui mai important meci din preliminariile Euro 2020. Tricolorii au nevoie de o victorie cu 1-0 sau la cel putin doua goluri diferenta contra Suediei, pentru a ramane in cursa pentru calificarea la turneul final de vara viitoare. Vom incerca sa dam gol si goluri, acesta este singurul mesaj pe care il voi transmite jucatorilor, a spus Cosmin Contra, inaintea meciului de pe Arena Nationala. Partida va incepe la ora 21:45 si va fi transmisa in direct pe ProTV si LiveText pe HotNews. ro.

Euro 2020: Situatia din fiecare grupa inaintea ultimelor doua etape din preliminarii - Programul meciurilor

Preliminariile pentru Euro 2020 sunt aproape de sfarsit, ultimele doua etape urmand sa se desfasoare in perioada 14-18 noiembrie. Sase echipe si-au asigurat deja prezenta la turneul final de vara viitoare. Printre nationalele care inca lupta pentru calificare se afla si Romania, care va juca in ultimele doua runde cu Suedia 15 noiembrie) si Spania 18 noiemrbie). Intra in material pentru a vedea programul complet al meciurilor si clasamentele pentru fiecare grupa.

Rezultate din preliminariile EURO 2020. Alte trei echipe calificate

Vedeti mai jos rezultatele inregistrate, joi seara, in preliminariile EURO 2020, partide in urma carora alte trei echipe au obtinut calificarea la turneul final.

Euro 2020, preliminarii: Anglia (7-0 cu Muntenegru) si Cehia (2-1 cu Kosovo) s-au calificat la turneul final - Rezultatele serii

Dupa Turcia si Franta, alte doua echipe si-au asigurat prezenta la Euro 2021 in urma rezultatelor consemnate joi in preliminarii. Este vorba despre Anglia, care a reusit scorul serii cu Muntenegru 7-0), si Cehia, care s-a impus la limita pe teren propriu impotriva celor de la Kosovo 2-1).

Cine transmite la TV meciul Romania Suedia, in preliminariile Euro 2020

Romania Suedia, preliminarii Euro 2020, grupa F vineri, 15 noiembrie, ora 21:45, pe Arena Nationala din Bucuresti. Meciul este transmis in direct de postul de televiziune Pro TV, dar poate fi urmarit si online in format live stream video. Tricolorii au doar varianta victoriei cu nordicii pentru a pastra sanse de calificare la .

Alte patru echipe au obtinut biletele pentru EURO 2020. Au mai ramas opt necunoscute

Seara de sambata a consfintit calificarea matematica pentru alte patru echipe la turneul final al Campionatului European de anul viitor.

Janne Andersson, selectionerul Suediei: Am vrea sa jucam la EURO 2020 pe acest stadioon

Suedezii au venit plini de incredere la Bucuresti inaintea meciului cu Romania, fiind convinsi ca sunt foarte aproape sa transeze calificarea la turneul final EURO 2020.

Ce sanse de calificare mai are Romania, dupa umilinta cu Suedia. Doar asa mai putem ajunge la Euro 2020

Meciul tricolorilor contra echipei Suediei a fost un esec. Ce sanse mai sunt acum pentru echipa Romaniei pentru a mai putea ajunge la Euro 2020? Iata singura optiune pe care o au romanii! Calificarea Romaniei la Euro 2020, dupa esecul cu Suedia Cu toate ca a pierdut meciul contra Suediei, Romania inca mai poate ajunge .

ştiri din Sport

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )