Libnet.ro
UNICEF

18:15

Hend Zaza, copilaria si calificarea la JO - Ce varsta are cea mai tanara concurenta de la editia din 1968 incoace

Hotnews Hotnews,
 Hend Zaza, copilaria si calificarea la JO - Ce varsta are cea mai tanara concurenta de la editia din 1968 incoace

Hend Zaza, in varsta de 11 ani, s-a calificat la Olimpiada. Este cea mai tanara participanta la JO dupa 1968, cand la editia de iarna a concurat romanca Beatrice Hustiu. continuă pe Hotnews

Romania, cea mai scazuta eficienta a sistemului de asistenta sociala din UE

Monitorul Social a lansat un nou infografic despre eficienta sistemului de asistenta sociala din Romania. Conform datelor, tara noastra are cea mai mica eficienta a asistentei sociala din intreaga Uniune Europeana.

O siriana este cea mai tanara participanta la Olimpiada, dupa 1968

Jucatoarea siriana de tenis de masa Hend Zaza, in varsta de 11 ani, a obtinut calificarea la Jocuril.

Cea mai impresionanta fotografie cu Marte are 1,8 miliarde de pixeli si a fost facuta intr-o saptamana

NASA a incercat sa captureze cea mai detaliata fotografie surprinsa vreodata pe Marte, iar rezultatul este unul pe masura. Roverul agentiei spatiale a reusit sa ne arate Planeta Rosie.

VIDEO Fotografia cu cea mai mare rezolutie obtinuta vreodata pe Marte, realizata de roverul Curiosity

Roverul Curiosity, trimis de NASA pe Marte, a realizat fotografia cu cea mai mare rezolutie 1,8 miliarde de pixeli) obtinuta vreodata pana acum pe Planeta Rosie.

Cea mai veche piramida din Egipt, redeschisa turistilor

Cea mai veche piramida din Egipt poate fi din nou vizitata, dupa indelungate lucrari de restaurare. La ceremonia redeschiderii au luat parte seful guvernului de la Cairo si mai multi demnitari.

Europa a cunoscut de departe cea mai calda iarna de pana acum

Europa a trecut prin cea mai calda iarna inregistrata vreodata de departe, a anuntat miercuri Serviciul European Copernicus pentru Schimbari Climatice, relateaza dpa.

Razboi la Asia Express! Alex Abagiu si Radu, cea mai detestata echipa. Rivalii lor au luat masuri

Alex Abagiu si Radu Vladut si-au atras antipatie de la echipele concurente la Asia Express, iar motivul ar fi atitudinea lor ofensiva si aoroganta. Iata ce se intampla. Razboi la Asia Express! Alex Abagiu si Radu, cea mai detestata echipa Chiar daca despre Alex Abagiu au vorbit frumos colegii de competitie, nu au inteles insa .

Iarna 2019-2020, cea mai calda inregistrata vreodata in Europa

Iarna aceasta a fost de departe cea mai calda inregistrata vreodata in Europa, potrivit Serviciului european Copernicus privind schimbarile climatice, relateaza dpa, preluata de Agerpres.

Dezastru ecologic in Maramures. Ce suprafata a fost afectata de cea mai mare taiere ilegala de arbori din Romania. Reactia Garzii de Mediu

Datele alarmante ale poluarii in Bucuresti produce victime colaterale, asta daca e sa excludem locuitorii bucuresteni, afectati si ei de aerul greu din Capitala. Viorel Glaman, comisarul-sef al Garzii de Mediu, a fost destituit din functie, ieri. intr-o discutie telefonica la Digi 24, Glaman afirma senin ca observase si el poluarea. Glaman, poze dintre carnati, .

Costel Alexe anunta sesizarea Parchetului: Cea mai mare taiere ilegala de arbori. O padure rasa

Costel Alexe, ministrul interimar al Mediului, a spus, miercuri, intr-o conferinta de presa ca a descoperit cea mai mare operatiune de taieri ilegale de arbori, in Maramures, la Ocolul Sighet, unde 100. 000 de metri cubi de arbori au fost rasi de pe fata pamantului.

ştiri din Sport

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )