Libnet.ro
UNICEF

13:30

Marketa Vondrousova, dupa ce s-a calificat in finala Roland Garros: Este cea mai frumoasa saptamana din viata mea

Hotnews Hotnews,
 Marketa Vondrousova, dupa ce s-a calificat in finala Roland Garros: Este cea mai frumoasa saptamana din viata mea

Jucatoarea ceha de 19 ani Marketa Vondrousova, locul 38 WTA, a declarat ca traieste cea mai frumoasa saptamana din viata ei, dupa ce s-a calificat in finala turneului de la Roland Garros. continuă pe Hotnews

Ashleigh Barty: Am muncit mult pentru a ajunge in finala Roland Garros

Jucatoarea australiana de tenis Ashleigh Barty a declarat ca a muncit mult in ultimii ani pentru a ajunge sa joace finala turneului de la Roland Garros.

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea de la Roland Garros

Castigatoare a turneului de la Roland Garros in 2018, Simona Halep a parasit competitia din acest an in sferturile de finala.

Roland Garros: Marketa Vondrousova s-a calificat in semifinale / Victorie in fata Petrei Martic

Marketa Vondrousova Cehia, 38 WTA) s-a calificat in premiera in semifinalele unui turneu de Grand Slam, dupa ce a trecut de Petra Martic Croatia, 31 WTA), scor 7-61), 7-5, in sferturile de finala de la Roland Garros. Meciul, unul foarte disputat, a durat doua ore.

FOTO Ce a facut Simona Halep la scurt timp dupa calificarea entuziasmanta in sferturile de finala de la Roland Garros

Simona Halep a obtinut o victorie fulger in fata polonezei Iga Swiatek, pe care a invins-o in 46 de minute, calificandu-se in sferturile de finala.

Raul, ramul si cu vantul - Rafael Nadal, Roger Federer si calificarea ibericului in finala Roland Garros

Un asemenea afis merita respectat cu conditii mai bune de joc din partea organizatorilor. Sigur, nu este vina francezilor ca uneori ploua si bate vantul la Paris, dar ca nu au acoperis pe Chatrier, da. Rafael Nadal si Roger Federer au incercat pe cat posibil sa joace cel mai bun tenis al lor cu ce au avut la indemana. A rezultat un FEDAL cu multe momente spectaculoase, cu un public care s-a ridicat la inaltimea asteptarilor si cu o victorie in trei seturi a lui Nadal in fata lui Federer 6-3, 6-4, 6-2).

DigiSport: O sa vedem pe internet mii de postari imbecile. Cea mai dura reactie dupa eliminarea Simonei Halep la Roland Garros

Cristian Tudor Popescu e sigur ca pe internet, fanii tenisului o vor judeca aspru pe Simona Halep, dupa infrangerea neasteptata in fata numarului 51 WTA, Amanda Anisimova.

Simona Halep si Amanda Anisimova, in sferturile de finala de la Roland Garros. La ce ora se joaca meciul

Simona Halep isi continua drumul spre finala turneului Roland Garros. Sportiva romanca va juca, miercuri, impotriva jucatoarei Amanda Anisimova, in sferturile de finala de la Roland Garros. Simona Halep s-a calificat in sferturi dupa ce a invins-o extrem de lejer pe Iga Swiatek, locul 104 WTA. Greul, insa, de abia acum incepe pentru sportiva romanca.

Rafael Nadal il invinge categoric pe Roger Federer pentru o noua finala la Roland Garros

Spaniolul Rafael Nadal s-a calificat, vineri, in finala de la Roland Garros dupa o victorie in trei seturi asupra lui Roger Federer.

Nadal il expediaza rapid pe Federer, 6-3, 6-4, 6-2, si se califica, pentru a 12-a oara, in finala la Roland Garros!

Federer a opus o replica darza pe zgura din capitala Frantei, a aruncat cu tot ce a avut la indemana in Rafa, dar spaniolul a avut raspunsurile pregatite de fiecare data.

Simona Halep coboara pana pe locul 8 in clasamentul WTA, dupa ce a fost eliminata in sferturi la Roland Garros

Simona Halep, campioana in 2018 la Roland Garros, a fost eliminata de tanara Amanda Anisimova 17 ani, 51 WTA) in sferturile competitiei, scor 6-2, 6-4 si va cobori pana pe pozitia a opta in clasamentul WTA. Simona a reusit sa apere doar 430 din cele 2000 de puncte castigate anul trecut la Grand Slam-ul din Paris.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )