Libnet.ro
UNICEF

11:30

Thiem, invins de Berrettini, la Turneul Campionilor. Urmeaza meciul mult asteptat, Djokovic vs. Federer

Adevărul Adevărul,
Thiem, invins de Berrettini, la Turneul Campionilor. Urmeaza meciul mult asteptat, Djokovic vs. Federer

Ajuns in ultima zi, grupa Bjorn Borg, de laTurneul Campionilor, i-a adus fata in fata pe Dominic Thiem si Matteo Berrettini, cel dintai fiind deja calificat in semifinalele competitiei. continuă pe Adevărul

Victorie pentru Roger Federer la Turneul Campionilor. Urmeaza meciul cu Novak Djokovic pentru calificare

Elvetianul Roger Federer 3 ATP) s-a remarcat in duelul cu italianul Mattia Berrettini 8 ATP), in cel de-al doilea meci al sau de la Turneul Campionilor.

Nadal l-a invins pe Medvedev la Turneul Campionilor

Spaniolul Rafael Nadal, favorit numarul 1, l-a invins, miercuri, pe rusul Daniil Medvedev, favorit 4, in grupa Andre Agassi din cadrul Turneului Campionilor.

Turneul Campionilor: Roger Federer si victoria obligatorie; Djokovic vs Thiem, meciul zilei

Dupa ce a pierdut in fata lui Dominic Thiem, Roger Federer nu mai are voie sa faca pasi gresiti la Turneul Campionior, iar meciul cu Matteo Berrettini devine unul foarte important. Elvetianul este constient de faptul ca inca o infrangere l-ar putea trimite acasa. in cealalta partida a zilei din Grupa Bjorn Borg se vor intalni Novak Djokovic si Dominic Thiem.

Turneul Campionilor: Matteo Berrettini si victoria de palmares - Dominic Thiem si oboseala acumulata

Eliminat de la Turneul Campionilor in urma cu doua zile, Matteo Berrettini a obtinut o victorie de palmares contra lui Dominic Thiem. Italianul a servit foarte bine, a profitat din plin de oboseala acumulata de austriac si a castigat meritat o partida care a avut doua seturi, scor 7-63), 6-3.

Dominic Thiem, primul calificat in semifinale la Turneul Campionilor

Jucatorul austriac Dominic Thiem a obtinut, marti seara, calificarea in careul de asi la Turneul Campionilor de la Londra.

Dominic Thiem produce surpriza in prima zi la Turneul Campionilor

Jucatorul austriac a furnizat, duminica, prima surpriza la Turneul Campionilor gazduit de O2 Arena din Londra.

Novak Djokovic cedeaza la Turneul Campionilor, dupa un meci foarte spectaculos, de aproape trei ore

Partida dintre Novak Djokovic 2 ATP) si Dominic Thiem 5 ATP), disputata marti seara, a adus in atentie o confruntare spectaculoasa si un duel incrancenat la Turneul Campionilor.

Turneul Campionilor: Rafael Nadal, invins pentru prima oara de Alexander Zverev

Debutul lui Rafael Nadal 1 ATP) la Turneul Campionilor a fost unul marcat de multe greseli in momente importante. Ibericul, venit dupa o accidentare in zona abdominala s-a retras in semifinalele Masters-ului de la Paris), a pierdut in fata campionului en-titre Alexander Zverev, scor 6-2, 6-4, dupa o ora si 23 de minute de joc.

Turneul Campionilor: Horia Tecau si Jean Julien Rojer debuteaza luni; Nadal vs Zverev, meciul zilei

Perechea Horia Tecau Jean-Julien Rojer va debuta luni la Turneul Campionilor, cei doi urmand sa se dueleze cu dublul format din Kevin Krawietz Andreas Mies. Meciul vedeta al zilei va avea loc de la ora 22:00, iar fata in fata se vor afla Rafael Nadal si Alexander Zverev.

Turneul Campionilor: infrangere pentru Horia Tecau si Jean-Julien Rojer la meciul de debut

Perechea Horia Tecau Jean-Julien Rojer a pierdut prima partida disputata la Turneul Campionilor editia din 2019), cei doi fiind invinsi dupa un meci de mare lupta de dublul Kevin Krawietz Andreas Mies, scor 7-63), 4-6, 10-6.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )