Libnet.ro
UNICEF

12:30

VIDEO WTA Cincinnati: Keys vs Kenin si Barty vs Kuznetsova in semifinalele competitiei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Cincinnati: Keys vs Kenin si Barty vs Kuznetsova in semifinalele competitiei

Madison Keys cea care a eliminat-o si pe Simona Halep) s-a calificat in semifinalele turneului de la Cincinnati dupa ce a trecut in doua seturi, scor 6-2, 6-3, de Venus Williams. in penultimul act, Keys va da peste o alta compatrioata: Sofia Kenin. in cealalta partida, Ashleigh Barty se va duela cu Svetlana Kuznetsova. continuă pe Hotnews

VIDEO WTA Cincinnati: Karolina Pliskova, eliminata de Svetlana Kuznetsova Rusoaica, duel cu Barty in semifinale

Karolina Pliskova 3 WTA) a fost eliminata in sferturile competitiei de la Cincinnati de Svetlana Kuznetsova 153 WTA). Rusoaica s-a impus cu 3-6, 7-62), 6-3 si se duela cu Ashleigh Barty principala favorita) pentru un loc in marea finala.

WTA Cincinnati: Svetlana Kuznetsova, in finala dupa o victorie surprinzatoare cu Ashleigh Barty

Svetlana Kuznetsova 153 WTA) s-a calificat, sambata, in finala turneului de la Cincinnati Premier 5), dupa ce a trecut, scor 6-2, 6-4, de Ashleigh Barty 2 WTA).

WTA Cincinnati: Madison Keys (18 WTA), adversara Simonei Halep din optimi

Madison Keys SUA, 18 WTA) s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati, faza in care o va intalni pe Simona Halep, numarul 4 mondial.

WTA Cincinnati: Venus Williams, adversara Simonei Halep din sferturi, daca romanca trece de Madison Keys

Venus Williams SUA, 65 WTA) s-a calificat, joi, in sferturile finala ale turneului de la Cincinnati, faza in care se va intalni cu invingatoarea partidei dintre Simona Halep Romania, 4 WTA) si Madison Keys SUA, 18 WTA).

WTA Cincinnati: Ashleigh Barty, Naomi Osaka, Karolina Pliskova si Elina Svitolina s-au calificat in optimi; Maria Sharapova, eliminata (Rezultatele zilei)

Ziua de miercuri de la Cincinnati nu a adus nicio surpriza majora pe tabloul de simplu feminin, favoritele respectandu-si statutul. Jucatoare precum Ashleigh Barty, Naomi Osaka, Karolina Pliskova sau Elina Svitolina s-au calificat in faza optimilor de finala. Ashleigh Barty 2 WTA), principala favorita, a invins-o in turul al doilea pe rusoaica Maria Sharapova 97 WTA), scor 6-4, 6-1.

WTA Cincinnati: Partida Simona Halep vs Madison Keys se va juca vineri, dupa ora 02:00

Partida dintre Simona Halep 4 WTA) si Madison Keys 18 WTA), din optimile turneului Premier 5 de la Cincinnati va avea loc in noaptea de joi spre vineri, nu inainte de ora 02:00. Confruntarea este ultima a zilei pe Grandstand, al doilea teren din cadrul complexului Lindner Family Tennis Center din Mason.

WTA Cincinnati: Ashleigh Barty, in sferturi dupa ce Kontaveit a servit pentru castigarea partidei

Asleigh Barty 2 WTA si cap de serie 1) s-a calificat in sferturile competitiei de la Cincinnati, dupa ce a invins-o pe Anett Kontaveit Estonia, 20 WTA), scor 4-6, 7-5, 7-5. Meciul a durat doua ore si 11 minute.

WTA Cincinnati: Ashleigh Barty a invins-o pe Maria Sharapova in turul al doilea

Ashleigh Barty 2 WTA si principala favorita) s-a calificat in turul al treilea de la Cincinnati, dupa ce a invins-o pe Maria Sharapova 97 WTA), scor 6-4, 6-1. Meciul a durat o ora si 29 de minute.

WTA Cincinnati: Simona Halep va debuta miercuri la competitia americana (duel cu Ekaterina Alexandrova de la ora 18:00)

Simona Halep, numarul 4 mondial, va juca, astazi, de la ora 18:00, cu jucatoarea din Rusia Ekaterina Alexandrova, locul 43 WTA, in turul doi al turneului de la Cincinnati.

WTA Cincinnati: Simona Halep, Elina Svitolina, Sloane Stephens si Aryna Sabalenka, eliminate in optimi (Programul sferturilor)

Ziua de joi de la Cincinnati a adus multe eliminari in randul favoritelor de pe tabloul de simplu feminin. Simona Halep cap de serie 4 si finalista la editia de anul trecut), Elina Svitolina 7), Sloane Stephens 8) si Aryna Sabalenka 9) au parasit competitia americana in faza optimilor de finala.

ştiri din Sport

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )