Libnet.ro
UNICEF

15:30

WTA Cincinnati: Ashleigh Barty, in sferturi dupa ce Kontaveit a servit pentru castigarea partidei

Hotnews Hotnews,
 WTA Cincinnati: Ashleigh Barty, in sferturi dupa ce Kontaveit a servit pentru castigarea partidei

Asleigh Barty 2 WTA si cap de serie 1) s-a calificat in sferturile competitiei de la Cincinnati, dupa ce a invins-o pe Anett Kontaveit Estonia, 20 WTA), scor 4-6, 7-5, 7-5. Meciul a durat doua ore si 11 minute. continuă pe Hotnews

WTA Cincinnati: Ashleigh Barty a invins-o pe Maria Sharapova in turul al doilea

Ashleigh Barty 2 WTA si principala favorita) s-a calificat in turul al treilea de la Cincinnati, dupa ce a invins-o pe Maria Sharapova 97 WTA), scor 6-4, 6-1. Meciul a durat o ora si 29 de minute.

WTA Cincinnati: Ashleigh Barty, Naomi Osaka, Karolina Pliskova si Elina Svitolina s-au calificat in optimi; Maria Sharapova, eliminata (Rezultatele zilei)

Ziua de miercuri de la Cincinnati nu a adus nicio surpriza majora pe tabloul de simplu feminin, favoritele respectandu-si statutul. Jucatoare precum Ashleigh Barty, Naomi Osaka, Karolina Pliskova sau Elina Svitolina s-au calificat in faza optimilor de finala. Ashleigh Barty 2 WTA), principala favorita, a invins-o in turul al doilea pe rusoaica Maria Sharapova 97 WTA), scor 6-4, 6-1.

S-a refacut echipa de glorie? Simona Halep, antrenament alaturi de Darren Cahill, inainte de WTA Cincinnati (VIDEO)

Simona Halep a desfasurat primul antrenament dupa abandonul din semifinala de la Rogers Cup. Spre surprinderea tuturor, castigatoarea de la Wimbledon s-a pregatit alaturi de Daniel Dobre, dar si de Darren.

Mai joaca Simona Halep la Cincinnati? Mesajul ingrijorator postat dupa accidentarea de la Rogers Cup

Simona Halep ar urma sa joace, miercuri, 14 august 2019, la turneul de la Cincinnati, impotriva invingatoarei dintre Carla Suarez Navarro si Ekaterina Alexandrova. Cu doua zile inainte de debutul in cadrul competitiei, numarul 4 WTA a postat un mesaj ingrijorator pe retelele de socializare si a dat de inteles ca va juca doar daca .

WTA Cincinnati: Venus Williams, adversara Simonei Halep din sferturi, daca romanca trece de Madison Keys

Venus Williams SUA, 65 WTA) s-a calificat, joi, in sferturile finala ale turneului de la Cincinnati, faza in care se va intalni cu invingatoarea partidei dintre Simona Halep Romania, 4 WTA) si Madison Keys SUA, 18 WTA).

WTA Cincinnati: Partida Simona Halep vs Madison Keys se va juca vineri, dupa ora 02:00

Partida dintre Simona Halep 4 WTA) si Madison Keys 18 WTA), din optimile turneului Premier 5 de la Cincinnati va avea loc in noaptea de joi spre vineri, nu inainte de ora 02:00. Confruntarea este ultima a zilei pe Grandstand, al doilea teren din cadrul complexului Lindner Family Tennis Center din Mason.

WTA Cincinnati: Madison Keys (18 WTA), adversara Simonei Halep din optimi

Madison Keys SUA, 18 WTA) s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati, faza in care o va intalni pe Simona Halep, numarul 4 mondial.

WTA Cincinnati: Ekaterina Alexandrova (43 WTA), adversara Simonei Halep din turul doi

Ekaterina Alexandrova, Rusia - locul 43 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de la Cincinnati, faza in care o va intalni pe Simona Halep, numarul 4 mondial.

WTA Cincinnati: Simona Halep va debuta miercuri la competitia americana (duel cu Ekaterina Alexandrova de la ora 18:00)

Simona Halep, numarul 4 mondial, va juca, astazi, de la ora 18:00, cu jucatoarea din Rusia Ekaterina Alexandrova, locul 43 WTA, in turul doi al turneului de la Cincinnati.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )