Libnet.ro
UNICEF

00:06

Baietii din Rahova au cucerit Baneasa, la cel mai mare turneu al anului din circuitul national de baschet 3x3

Adevărul Adevărul,
Baietii din Rahova au cucerit Baneasa, la cel mai mare turneu al anului din circuitul national de baschet 3x3

Cel mai mare turneu al anului din circuitul national de baschet 3x3 Sport Arena Streetball s-a incheiat duminica seara cu victoria echipei Rahovas Finest, campioana la categoria Open Masculin pentru al doilea an consecutiv. continuă pe Adevărul

Indicele Robor la sase luni a crescut la 3,48%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,35% pentru a patra zi consecutiv, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 3,48%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Cel mai mare cantaret al Romaniei a fost iubitul secret al Ionelei Prodan: Primele informatii au aparut abia acum...

Ionela Prodan si Ion Dolanescu au fost unii dintre cei mai iubiti cantareti de muzica populara din Romania. Despre cei doi artisti se spune insa ca nu ar fi fost legati doar de pasiunea pentru cantecul.

Ministerul Tineretului si Sportului, decizie RADICALA! Ce se va intampla cu cel mai mare turneu de tenis din Romania

Viitorul celui mai important turneu de tenis din Romania este sub semnul intrebarii. Presedintele Federatiei Romane de Tenis FRT), George Cosac, a declarat ca intr-o luna sau doua vom sti ce se va.

Radu Banciu: La CM 2018, Germania s-a prezentat cu o echipa de lepadaturi. Spania, cu cel mai mare campionat din lume, nu a batut decat Iranul! Cum e posibil? (VIDEO)

Radu Banciu a criticat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, anumite comentarii negative facute de internauti dupa ce Franta a castigat Campionatul Mondial. Cu totii au postat astazi,.

Agentia pentru Arii Protejate, decapitata de doua ori de Guvernul Romaniei. Ambii directori insistau sa dea afara Romsilva din cel mai mare parc national

Doi directori au fost schimbati, in sase luni, de catre prim-ministrul Viorica Dancila, din fruntea Agentiei Nationale pentru Arii Protejate. Ambii au fost inlocuiti dupa ce au vrut sa rezilieze contractul cu Romsilva pentru Parcul National Semenic.

Romnia vrea sa cumpere lansatoare mobile de coasta cu rachete antinava: Care sunt variantele de rachete care ar intra n cursa si de ce contractul de doar 137 mil. euro ar putea avea o miza mult mai mare

Guvernul ar putea adopta in aceasta saptamana o hotarare pentru ca Ministerul Apararii sa inceapa negocierile de achizitie a unui sistem de instalatii mobile de rachete antinava care ar urma sa fie dispuse pe coasta Marii Negre. Contractul are o valoare estimata de Armata de aproape 137 de milioane de euro fara TVA, o suma esalonata pe cel putin cinci ani, iar in momentul de fata cel putin patru mari firme de aparare din lume sunt interesate. Alegerea unui tip de rachete antinava pentru bateriile de coasta ar putea avea o miza mult mai mare pe termen mediu si lung si ar putea influenta si un alt proces de inzestrare aflat acum in plina desfasurare.

Jeff Bezos devine cel mai bogat din istoria moderna a lumii, cu o avere de 150 mld. dolari

Averea lui Jeff Bezos a depasit pragul de 150 mld. de dolari saptamana aceasta, fondatorul Amazon devenind astfel cel mai bogat om din istoria moderna a lumii. Averea lui Bezos este cu aproximativ 55 mld. de dolari mai mare decat cea a fondatorului.

Peste 5.000 de fani ai muzicii anilor 90 au participat la cea mai mare petrecere din Romania: We love retro! Cand si unde are loc urmatorul eveniment

Peste 5. 000 de persoane au participat, vineri, la cea mai mare petrecere de muzica retro, We love retro. Pe scena au urcat artisti indragiti ai anilor 90, printre ei numarandu-se 2Unlimited, Snap, Dr. Alban, Masterboy, Brooklyn Bounce Dj Set si ND.

Thibaut Courtois, cel mai bun portar al CM: Am nchis televizorul n minutul 94 ca sa nu-i vad pe francezi cum sarbatoresc titlul mondial

Belgianul Thibaut Courtois a stins televizorul in minutul 90+4 al finalei Cupei Mondiale, pentru a nu urmari cum sarbatoresc francezii titlul mondial, informeaza lequipe. fr. Din acest motiv, el a ratat si anuntul ca a fost desemnat cel mai bun portar al turneului final.

Majoritatea germanilor considera ca Trump este o amenintare mai mare decat Putin

Aproape doua treimi dintre germani considera ca presedintele american, Donald Trump, este o amenintare mai mare la adresa pacii mondiale decat presedintele rus, Vladimir Putin. Asa arata un sondaj YouGov dat publicitatii cu numai o zi inaintea summit-ului celor doi lideri, ce va avea loc pe 16 iulie la Helsinki.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )