Libnet.ro
UNICEF

11:16

Calificare! CFR Cluj o elimina pe Celtic cu victorie la Glasgow

Online Sport Online Sport,
Calificare! CFR Cluj o elimina pe Celtic cu victorie la Glasgow

Meci nebun, marti seara, pe Celtic Park din Glasgow, unde campioana Romaniei CFR Cluj a invins-o pe Celtic, cu 4-3, dupa ce a condus cu 1-0 si apoi s-a vazut condusa cu 2-1. continuă pe Online Sport

CALIFICARE! CFR Cluj invinge Celtic cu 4-3 si se se va duela cu Slavia Praga pentru grupele Champions League Ardelenii, siguri de prezenta in grupele Europa League

CFR Cluj a facut o prima repriza perfecta in fata celor de la Celtic Glasgow, a intrat in avantaj la pauza, insa parea sa piarda controlul partidei in debutul reprizei secunde, cand scotienii au trecut in avantaj. Ardelenii au egalat din penalty, au fost din nou condusi, insa au avut puterea de a reveni si au obtinut o victorie 4-3, dupa golul lui Tucudean din ultimul minut) si calificarea play-off-ul Champions League. Pentru accederea in grupele celei mai importante competitii europene, echipa lui Dan Petrescu se va duela cu Slavia Praga.

Pariati pe Celtic - CFR Cluj

Celtic porneste cu prima sansa de calificare, dar CFR Cluj este capabila sa produca surpriza la Glasgow. Vedeti aici cotele oferite de FORTUNA pentru meciul Celtic - CFR Cluj.

CFR Cluj a castigat cu 4-3 la Celtic Glasgow acasa si s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor

CFR Cluj a trecut, mati, in deplasare, de scotienii de la Celtic Galsgow, cu scorul de 4-3, calificandu-se astfel in play-off-ul Ligii Campionilor, unde vor juca cu Slavia Praga. Chiar si in eventualitatea.

Asa am trait Celtic - CFR Cluj. Victorie pe pamant scotian!

Meciul decisiv dintre Celtic Glasgow si CFR Cluj pentru calificarea in playoff-ul Ligii Campionilor a fost live text in aceasta pagina, marti seara, de la ora 21:45.

Celtic, victorie, inainte de returul cu CFR

Dupa un prim succes cu St Johnstone, scor 7-0, Celtic Glasgow, adversara echipei CFR Cluj in turul t.

Andris Treimanis arbitreaza returul dintre Celtic Glasgow si CFR Cluj

Arbitrul leton Andris Treimanis va conduce la centru meciul Celtic Glasgow - CFR Cluj, programat, marti, de la ora 21. 45, in mansa secunda a turului trei preliminar din Champions League.

Celtic CFR Cluj 3-4, in Champions League! Echipa lui Dan Petrescu se califica in play-off. Rezumat VIDEO

Celtic CFR Cluj se joaca marti, 13 august 2019, in mansa secunda a turului 3 preliminar Champions League. Meciul se disputa pe Celtic Park din Glasgow si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1 si Look Plus, de la ora 21:45. Partida poate fi urmarita si online in format live .

Cine transmite la TV meciul Celtic CFR Cluj, in turul 3 Champions League

CFR Cluj joaca marti, 13 august 2019, cea de-a doua mansa cu Celtic in turul 3 preliminar Champions League, dupa ce partida jucata pe teren propriu s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Meciul este programat la ora 21:45 si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1 si Look Plus, dar poate .

CFR Cluj urca la sefia clasamentului dupa cea mai categorica victorie pe teren propriu

Campioana CFR Cluj a obtinut victoria in fata lui Hermannstadt, fara sa forteze, cu 3-0, dupa ce multa vreme tabela incremenise la clasicul 1-0, cel mai dorit rezultat pentru Dan Petrescu si echipa din Gruia.

Saptamana aceasta, CFR Cluj, U Craiova si FCSB joaca in turul 3 din cupele europene. Iata cine televizeaza meciurile!

Meciurile retur din turul 3 al cupelor europene pe care CFR Cluj, FCSB si U Craiova le vor disputa la mijlocu acestei saptamani s vor putea viziona in direct si in Romania.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )