Libnet.ro
UNICEF

19:30

A castigat primul titlu WTA dupa sapte ani! Cine este campioana de la Lugano

Adevărul Adevărul,
A castigat primul titlu WTA dupa sapte ani! Cine este campioana de la Lugano

Turneul de la Lugano, unde Sorana Cirstea si Andreea Mitu au triumfat la dublu, a avut o castigatoare inedita la simplu. continuă pe Adevărul

VIDEO WTA Bogota: Amanda Anisimova (17 ani) a castigat primul titlu WTA al carierei

In varsta de 17 ani, Amanda Anisimova SUA, 76 WTA) si-a trecut in palmares primul titlu WTA al carierei. Americanca a invins-o in trei seturi pe Astra Sharma Australia, 138 WTA), scor 4-6, 6-4, 6-1, in finala turneului International de la Bogota.

Tiger Woods obtine victoria la Masters. Primul turneu major dupa 11 ani!

Dupa o lunga perioada de absenta din circuit, presarata cu numeroase probleme personale care au tinut prima pagina a publicatiilor de scandal din intreaga lume, marele Tiger Woods a regasit drumul spre victorie.

La doar sapte ani, Paul isi dorea sa fie Spiderman. Doar ca intr-o zi, copilul a fost calcat de o masina si a ajuns in moarte cerebrala la spital. Nu a apucat sa isi vada visul, dar a devenit un supererou dupa moarte

Paul Nicolas Calin avea doar sapte ani, dar visa sa fie ca Spiderman. Era iubit de toti si foarte atent cu oamenii din cartier. Doar ca intr-o zi, copilul a fost lovit de o masina si a ajuns in moarte.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,257 seconds )