Libnet.ro
UNICEF

19:00

CSM Bucuresti, a doua infrangere in Liga Campionilor la handbal feminin, 26-31 cu Vipers

Adevărul Adevărul,
CSM Bucuresti, a doua infrangere in Liga Campionilor la handbal feminin, 26-31 cu Vipers

Campioana Romaniei la handbal feminin, CSM Bucuresti, a fost invinsa duminica, pe teren propriu, de formatia norvegiana Vipers Kristiansand, cu scorul de 31-26 16-11), si cade pe locul 2 in grupa D a Ligii Campionilor dupa patru etape. continuă pe Adevărul

Liga Campionilor (handbal f): CSM Bucuresti vs Vipers Kristiansand 26-31/ Problemele din aparare aduc o noua nfrngere

CSM Bucuresti a fost invinsa, duminica, in meciul disputat in sala Dinamo, scor 31-26, de formatia norvegiana Vipers Kristiansand. Problemele din aparare au fost din nou vizibile si atacul a fost lipsit de inspiratie in cele mai importante momente. Dupa patru etape, tigroaicele cad pe pozitia secunda in grupa, fiind depasite de Ferencvaros.

Liga Campionilor (handbal m): Dinamo Bucuresti, nfrngere n deplasare cu Wisla Plock, scor 29-28

Dinamo Bucuresti, campioana Romaniei la handbal masculin, a pierdut sambata, in deplasare, impotriva formatiei poloneze Wisla Plock, scor 29-28 14-12), in cea de-a sasea partida din grupa D a Ligii Campionilor.

CSM Bucuresti, invinsa fara drept de apel acasa de Vipers Kristiansand, in Liga Campionilor la handbal feminin

CSM Bucuresti a fost invinsa fara drept de apel de echipa norvegiana Vipers Kristiansand, cu scorul de 31-26 16-11), duminica, in Sala Dinamo din Capitala, intr-un meci din Grupa D a Ligii Campionilor la.

Liga Campionilor (volei f): CSM Bucuresti n grupa E; Blaj n A, daca va trece de turul al treilea

Echipa de volei feminin CSM Bucuresti va evolua in grupa A a Ligii Campionilor, iar vicecampioana Europei in 2018, Volei Alba Blaj, in grupa E, daca va trece de turul al treilea preliminar al competitiei, conform tragerii la sorti de la Budapesta.

CSM Bucuresti si-a aflat adversarele in grupele Ligii Campionilor

Campioana Romaniei la volei feminin, CSM Bucuresti, va avea parte de o grupa infernala in cea mai importanta competitie europeana.

Un nou arbitru roman in Liga Campionilor: Cine va avea ocazia sa conduca la centru meciuri ale Realului, Barcelonei sau PSG (FOTO)

Romania are un nou arbitru care a a primit increderea sa oficializeze la centru meciuri din Liga Campionilor! Este vorba de Istvan Kovacs, care a fost urcat de Comisia de Arbitri de la Nyon la nivelul celei mai.

Doua meciuri de prima liga, duminica, in Sala Sporturilor din Buzau

Duel de foc, duminica dupa-amiaza, in Sala Sporturilor din Buzau. SCM Gloria Buzau va intalni castigatoarea Cupei EHF, SCM Craiova. Partida va fi precedata de un alt meci de Liga Nationala. Handbal Club Buzau 2012 va primi vizita gruparii CSM 2007 Focsani, echipa cu un debut excelent de campionat.

Liga Campionilor (polo): Steaua Bucuresti, nfrngere cu FTC Budapesta, scor 9-6

Campioana Romaniei la polo, Steaua Bucuresti, a fost invinsa vineri, pe teren propriu, de formatia ungara FTC Budapesta, cu scorul de 9-6, in al doilea meci din grupa A a Ligii Campionilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )