Libnet.ro
UNICEF

16:31

Liga 1: Sepsi - CFR Cluj 1-1

Hotnews Hotnews,
 Liga 1: Sepsi - CFR Cluj 1-1

Formatia CFR Cluj a remizat, sambata seara, in deplasare, scor 1-1, cu echipa Sepsi Sfantu Gheorghe, intr-un meci din etapa a sasea a Ligii I. Golurile au fost marcate de Dylan Flores 31 pentru gazde si Alexandru Paun 10 pentru campioana en titre. continuă pe Hotnews

Avancronica meciului Sepsi CFR Cluj. Covasnenii fara punct in confruntarile cu CFR!

Singurul meci al zilei programat sambata in Liga 1 se disputa la Sf. Gheorghe intre Sepsi din localitate si CFR Cluj.

Asa am trait Sepsi - CFR Cluj

Dupa victorie de rasunet de la Glasgow, CFR Cluj a revenit in Liga 1 pentru a-si apara primul loc.

Sepsi - CFR Cluj: I-au pus piedica liderului Ligii 1! Dan Petrescu a schimbat iar echipa

Dupa ce au invins Celtic, la mijlocul saptamanii trecute, si s-au calificat in play-off-ul Ligii Campionilor, CFR Cluj s-a incurcat la Sfantu Gheorghe,intr-un meci din etapa a sasea a Ligii I.

CFR Cluj l-a distrus pe Rod Stewart: imi vine sa plang!. Reactia artistului britanic dupa noaptea de cosmar a lui Celtic

CFR Cluj a devenit doar a doua echipa care s-a impus in 2019 pe Celtic Park. Prima a fost Valencia Spania), in 16-imile Ligii Europa.

Sepsi o blocheaza pe CFR Cluj

In singurul meci de Liga 1 programat sambata, Sepsi Sf. Gheorghe a salvat remiza pe teren propriu cu CFR Cluj, intr-un meci din etapa a 6-a.

Celtic - CFR Cluj Dan Petrescu: Am demonstrat ca suntem cea mai buna echipa din Romania!Ce film le-a pus jucatorilor inainte de meci

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu a declarat, marti seara, ca formatia sa a demonstrat ca este cea mai buna echipa din Romania.

FOTO CFR Cluj, primul transfer de Liga Campionilor: Ardelenii au adus un atacant de milioane de euro

CFR Cluj se pregateste de dubla cu Slavia Praga 20 si 28 august) din play-off-ul Ligii Campionilor. Cine se impune in aceste confruntari, ajunge in grupele celei mai importante competitii intercluburi din lume. Cine pierde, se consoleaza cu grupele Ligii Europa.

Transfer de ultima oara anuntat de CFR Cluj

Calificata in playoff-ul Champions League, campioana CFR Cluj a anuntat, joi, un nou transfer.

Sarbatoare in vestiarul celor de la CFR Cluj (VIDEO)

Vedeti mai jos cum au sarbatorit cei de la CFR Cluj eliminarea lui Celtic Glasgow si calificarea in playoff-ul Champions League dupa un 4-3 fabulos in deplasare.

Champions League, play-off: CFR Cluj vs Slavia Praga, prima partida cu VAR disputata in Romania

Partida dintre CFR Cluj si Slavia Praga, din play-off-ul Champions League, va fi primul eveniment fotbalistic disputat in Romania, care va dispune de sistemul VAR. Confruntarea va avea loc marti 20 august), pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj Napoca, de la ora 22:00.

ştiri din Sport

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )