Libnet.ro
UNICEF

18:45

Liga Campionilor (handbal m): Dinamo Bucuresti, nfrngere n deplasare cu Wisla Plock, scor 29-28

Hotnews Hotnews,
 Liga Campionilor (handbal m): Dinamo Bucuresti, nfrngere n deplasare cu Wisla Plock, scor 29-28

Dinamo Bucuresti, campioana Romaniei la handbal masculin, a pierdut sambata, in deplasare, impotriva formatiei poloneze Wisla Plock, scor 29-28 14-12), in cea de-a sasea partida din grupa D a Ligii Campionilor. continuă pe Hotnews

Liga Campionilor (volei f): CSM Bucuresti n grupa E; Blaj n A, daca va trece de turul al treilea

Echipa de volei feminin CSM Bucuresti va evolua in grupa A a Ligii Campionilor, iar vicecampioana Europei in 2018, Volei Alba Blaj, in grupa E, daca va trece de turul al treilea preliminar al competitiei, conform tragerii la sorti de la Budapesta.

Un nou arbitru roman in Liga Campionilor: Cine va avea ocazia sa conduca la centru meciuri ale Realului, Barcelonei sau PSG (FOTO)

Romania are un nou arbitru care a a primit increderea sa oficializeze la centru meciuri din Liga Campionilor! Este vorba de Istvan Kovacs, care a fost urcat de Comisia de Arbitri de la Nyon la nivelul celei mai.

Liga Campionilor (polo): Steaua Bucuresti, nfrngere cu FTC Budapesta, scor 9-6

Campioana Romaniei la polo, Steaua Bucuresti, a fost invinsa vineri, pe teren propriu, de formatia ungara FTC Budapesta, cu scorul de 9-6, in al doilea meci din grupa A a Ligii Campionilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )