Libnet.ro
UNICEF

16:30

Liga Campionilor (handbal m): Dulaii au muscat din spanioli/ Dinamo Bucuresti vs Ademar Leon, scor 35-30

Hotnews Hotnews,
 Liga Campionilor (handbal m): Dulaii au muscat din spanioli/ Dinamo Bucuresti vs Ademar Leon, scor 35-30

Dinamo Bucuresti, campioana Romaniei la handbal masculin, s-a impus pe teren propriu, scor 35-30, in fata echipei Ademar Leon din Spania si a urcat pe prima pozitie a grupei D din Champions League. Dulaii au facut un meci perfect, iar Amine Bannour a fost omul partidei, cu 11 reusite. continuă pe Hotnews

Programul meciurilor de miercuri in Liga Campionilor. Doua partide arbitrate de romani

Vedeti mai jos care sunt meciurile de miercuri seara in Liga Campionilor, etapa a 5-a din faza grupelor.

MOURINHO, scos de pe teren de un arbitru roman! Halucinant ce s-a intamplat la meciului din Liga Campionilor

Antrenorul echipei Manchester United, Jose Mourinho, le-a raspuns in stilul caracteristic fanilor lui Juventus Torino, care l-au insultat de-a lungul meciului din Liga Campionilor. Manchester United a invins,.

Victorie record pentru Manchester City in Liga Campionilor. Au depasit acel 5-0 cu Steaua

Manchester City a bifat, miercuri seara, cel mai mare succes din istoria participarilor in Liga Campionilor.

Rezultatele serii de marti in Liga Campionilor

Vedeti mai jos rezultatele complete inregistrate, marti seara, in meciurile din Liga Campionilor.

Primele echipe eliminate din Liga Campionilor dupa faza grupelor

In urma rezultatelor inregistrate, marti seara, cunoastem deja primele echipe care nu mai au nicio sansa la calificarea in optimile de finala dupa faza grupelor in Liga Campionilor.

Banii din Liga Campionilor: UEFA imparte cluburilor 1,95 miliarde de euro!

Liga Campionilor este cea mai urmarita competitie sportiva a Europei, iar banii pe care ii ofera UEFA participantelor sunt din ce in ce mai multi. Operatorul digital de pariuri si cazinou Betanova prezinta, intr-un infografic, sumele impartite de UEFA catre cluburi.

Revine Liga Campionilor! Programul meciurilor si clasamentele la zi

Liga Campionilor, cea mai importanta competitie europeana intercluburi, revine astazi si maine cu partidele rundei a patra.

Inter - Barcelona, scor 1-1 si Napoli - PSG, scor 1-1, in Liga Campionilor. Rezultatele din partidele care au avut loc marti

Doua scoruri de 1-1 s-au inregistrat in meciurile serii de marti din etapa a IV-a a Ligii Campionilor, Inter Milano - FC Barcelona si Napoli - PSG. FC Barcelona trece de faza grupelor pentru a XV-a oara la rand, calificandu-se in optimile de finala ale Ligii Campionilor.

Liga Campionilor: Manchester United a invins cu 2-1 Juventus revenind de la 0-1, meci arbitrat de Hategan; Real Madrid, 5-0 cu Plzen; Manchester City, 6-0 cu Sahtior

Formatia Manchester United a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Juventus Torino, intr-un meci din grupele Ligii Campionilor, joc arbitrat de Ovidiu Hategan.

Liga Campionilor: Manchester United a invins cu 2-1 Juventus, meci arbitrat de Hategan; Real Madrid, 5-0 cu Plzen; Manchester City, 6-0 cu Sahtior

Formatia Manchester United a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Juventus Torino, intr-un meci din grupele Ligii Campionilor, joc arbitrat de Ovidiu Hategan.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )