Libnet.ro
UNICEF

16:16

Serena Williams, dupa calificarea n sferturi la AO: Sunt o luptatoare si muncesc foarte mult pentru fiecare punct. Simona merita sa fie lider mondial

Hotnews Hotnews,
 Serena Williams, dupa calificarea n sferturi la AO: Sunt o luptatoare si muncesc foarte mult pentru fiecare punct. Simona merita sa fie lider mondial

Serena Williams 16 WTA) a obtinut calificarea in sferturile turneului Australian Open, dupa o victorie in trei seturi in fata Simonei Halep 1 WTA), scor 6-1, 4-6, 6-4. La interviul de la finalul partidei, americanca a declarat ca este o luptatoare si ca munceste foarte mult pentru fiecare punct. in plus, Serena campioana de sapte ori la Melbourne) a avut cuvinte de lauda la adresa Simonei, despre care a spus ca merita sa ocupe primul loc in clasamentul WTA. continuă pe Hotnews

Serena, dupa meciul cu Halep: Sunt o luptatoare! Cum a comentat faptul ca Simona este locul 1 mondial

Imediat dupa victoria din optimile de finala de la Australian Open, Serena Williams a laudat-o pe adversara sa, despre care a spus ca merita prima pozitie in clasamentul WTA.

LIVE Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Australian Open (10:00)

Cel mai asteptat meci al inceputului de an in tenisul mondial feminin le aduce fata in fata pe Simona Halep si Serena Williams. Un meci pentru un loc in sferturi la Australian Open.

LIVE Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Australian Open

Cel mai asteptat meci al inceputului de an in tenisul mondial feminin le aduce fata in fata pe Simona Halep si Serena Williams. Un meci pentru un loc in sferturi la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

LIVE Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Australian Open. Meciul ajunge in decisiv!

Cel mai asteptat meci al inceputului de an in tenisul mondial feminin le aduce fata in fata pe Simona Halep si Serena Williams. Un meci pentru un loc in sferturi la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Australian Open

Cel mai asteptat meci al inceputului de an in tenisul mondial feminin le-a adus fata in fata pe Simona Halep si Serena Williams. Un meci pentru un loc in sferturi la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

Australian Open: Partida Simona Halep vs Serena Williams va avea loc luni, dupa ora 10:00

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de luni, partida dintre Simona Halep 1 WTA) si Serena Williams 16 WTA) fiind prima din sesiunea de seara de pe Rod Laver Arena. A zecea confruntare dintre cele doua jucatoare va incepe dupa ora 10:00 ora Romaniei) si va conta pentru calificarea in sferturile primului turneu de Grand Slam al anului. Meciul va putea fi urmarit in direct la Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Australian Open (f): Simona Halep, Serena Williams, Naomi Osaka si Karolina Pliskova continua competitia; Elise Mertens, eliminata (Rezultatele zilei) - Programul optimilor

Sambata au avut loc ultimele meciuri din turul al treilea de la Australian Open, nume importante precum Simona Halep, Serena Williams, Naomi Osaka, Elina Svitolina sau Karolina Pliskova obtinand calificarea in faza urmatoare a competitiei de la Melbourne. Au parasit turneul de la Antipozi jucatoare precum Elise Mertens, Wang Qiang, Camila Giorgi sau Su-Wei Hsieh. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.

Simona Halep: Eu sunt numarul 1 mondial, dar Serena Williams este cea mai buna jucatoare din lume

Aflata in fata celei de-a zecea confruntari cu Serena Williams, Simona Halep a declarat ca americanca este cea mai buna jucatoare din lume. Halep si Williams se vor infrunta pentru un loc in sferturile de finala de la Australian Open. Cu siguranta ea este cea mai buna jucatoare din lume, a spus numarul 1 WTA.

VIDEO Australian Open: Simona Halep, eliminata de Serena Williams (1-6, 6-4, 4-6)/ nceputul dezastruos, revenirea si sansele de break ratate la 3-2 n decisiv

Serena Williams a maturat terenul in debutul partidei, iar dupa 20 de minute castigase deja primul set cu 6-1, timp in care lumea nici nu apucase sa stea confortabil in scaune pe Rod Laver Arena. Condusa cu break si in al doilea set, Simona a avut puterea sa revina, sa castige mansa cu 6-4 si sa aiba trei sanse de break in decisiv, la 3-2 in favoarea ei. Din pacate, a fost momentul care a decis partida, Serena Williams trecuta cu bine peste dificilul moment) inchizand confruntarea cu 6-4 dupa un meci intens de o ora si 47 de minute.

Serena Williams, reactie incredibila dupa meciul cu Simona Halep. Ce parere are despre numarul 1 mondial

Serena Williams a declarat, luni, dupa victoria in fata Simonei Halep, ca a trebuit sa joace la nivelul ei cel mai bun si sa lupte pentru fiecare punct, pentru a se impune in fata romancei. A fost un.

ştiri din Sport

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )