Libnet.ro
UNICEF

12:15

Supercupa Europei: Liverpool vs Chelsea (de la ora 22:00)

Hotnews Hotnews,
 Supercupa Europei: Liverpool vs Chelsea (de la ora 22:00)

Campioana Europei, Liverpool, si Chelsea, detinatoarea Ligii Europa, joaca, astazi, la Istanbul, pentru castigarea Supercupei Europei. continuă pe Hotnews

Cine transmite la TV meciul Liverpool Chelsea, in Supercupa Europei

Liverpool si Chelsea joaca, miercuri, 14 august 2019, in Supercupa Europei, dupa ce cormoranii au castigat Champions League 2-0 cu Tottenham), iar albastrii au cucerit trofeul Europa League 4-1 cu Arsenal). Meciul programat la ora 22:00 este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1, Telekom Sport si Look Plus. Partida poate fi .

Deschidere: Supercupa Europei, arbitrata de o femeie

UEFA face pasi majori in incercarea de a oferi un loc consistent femeilor in fotbal in general si in cel masculin in special. Supercupa Europei, Liverpool - Chelsea Londra, va fi arbitrata de frantuzoaica Stephanie Frappart.

Liverpool castiga Super Cupa Europei, dupa 5-4 la penalty-uri (1-1, 2-2) cu Chelsea. Vezi rezumatul VIDEO

Liverpool Chelsea se joaca miercuri, 14 august 2019, in Supercupa Europei. Meciul se disputa pe Besiktas Park din Istanbul si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1, Telekom Sport si Look Plus, de la ora 22:00. Partida poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom .

Totul despre Supercupa Europei

Arena Besiktas din Istanbul gazduieste, miercuri seara, Supercupa Europei, meci care le aduce fata in fata pe Liverpool, castigatoarea Champions League, si pe Chelsea, detinatoarea Europa League.

WTA Cincinnati: Simona Halep va debuta miercuri la competitia americana (duel cu Ekaterina Alexandrova de la ora 18:00)

Simona Halep, numarul 4 mondial, va juca, astazi, de la ora 18:00, cu jucatoarea din Rusia Ekaterina Alexandrova, locul 43 WTA, in turul doi al turneului de la Cincinnati.

Supercupa Europei, condusa la centru de o femeie

Meciul Liverpool Chelsea Londra, contand pentru Supercupa Europei, va fi arbitrat de frantuzoaica .

Romanul datorita caruia clopotele bisericilor catolice bat in toata lumea la ora 12:00

Clopotele din bisericile catolice bat in fiecare zi, la ora 12. 00, in intreaga lume. Acest lucru se intampla neintrerupt de peste cinci sute de ani si are o legatura directa cu Iancu de Hunedoara, voievod al.

Ce trebuie sa stim despre plombele dentare? Dr. Toma Vlad, Medic specialist stomatologie, discuta online cu cititorii, miercuri de la ora 15.00

Care sunt principalele tipuri de plombe dentare, cand avem nevoie de ele si ce avantaje si dezavantaje au? Trebuie schimbate plombele sau au nevoie de ingrijire speciala pentru a rezista cat mai mult timp? Dr. Toma Vlad, Medic Specialist Stomatologie, discuta online cu cititorii, miercuri de la ora 15.

Premiera! O femeie va arbitra Supercupa Europei

UEFA se inscrie in linia institutiilor care promoveaza egalitatea de sanse intre barbati si femei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )