Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ultima bomba de la Australian Open: A iesit si o fosta campioana de la US Open, dupa un meci superb

Adevărul Adevărul,
Ultima bomba de la Australian Open: A iesit si o fosta campioana de la US Open, dupa un meci superb

Ziua marilor surprize la Australian Open 2019 a adus eliminarea unor nume grele, atat la feminin, cat si la masculin. continuă pe Adevărul

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, n optimi dupa o victorie n patru seturi cu Denis Shapovalov

Novak Djokovic 1 ATP) a obtinut calificarea in optimile turneului Australian Open, dupa o victorie in patru seturi cu Denis Shapovalov 27 ATP). Condus cu 2-0 la seturi si 4-1, Shapovalov a avut o revenire spectaculoasa, a castigat actul al treilea si parea capabil sa intoarca soarta partidei. Novak a facut insa o adevarata demonstratie de tenis in setul al patrulea si nu i-a mai lasat nicio sansa tanarului canadian. A fost 6-3, 6-4, 4-6, 6-0 pentru liderul mondial.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de vineri de la Australian Open

Roger Federer, Rafael Nadal, Angelique Kerber, Maria Sharapova, Petra Kvitova si Marin Cilic au castigat partidele disputate vineri la Australian Open. Caroline Wozniacki, campioana en-titre, si-a facut deja bagajele, urmand sa avem o alta regina la Melbourne in 2019. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu unele dintre cele mai interesante imagini ale zilei de vineri de la AO.

Simona Halep A CASTIGAT in fata lui Venus Williams, in a treia runda de la Australian Open. Ce a declarat dupa meci

Simona Halep, numarul 1 mondial, a trecut si de a treia runda de la Australian Open dupa ce a trecut de jucatoarea americana, Venus Williams, numarul 37 mondial, se arata pe pagina oficiala a.

Australian Open: Rafael Nadal, n optimi dupa un meci spectaculos cu Alex De Minaur - 250 de victorii la turneele de Grand Slam

Rafael Nadal s-a impus fara probleme in fata lui Alex De Minaur 29 ATP), scor 6-1, 6-2, 6-4, insa partida a fost una spectaculoasa, australianul in varsta de 19 ani raspunzand foarte bine in multe momente ale meciului. Aceasta a fost victoria cu numarul 250 pentru iberic la turneele de Grand Slam. Se actualizeaza.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, n optimi dupa un meci spectaculos cu Alex De Minaur - 250 de victorii la turneele de Grand Slam

Rafael Nadal s-a impus fara probleme in fata lui Alex De Minaur 29 ATP), scor 6-1, 6-2, 6-4, insa partida a fost una spectaculoasa, australianul in varsta de 19 ani raspunzand foarte bine in multe momente ale meciului. Aceasta a fost victoria cu numarul 250 pentru iberic la turneele de Grand Slam.

Australian Open (f): Petra Kvitova, Maria Sharapova, Angelique Kerber si Ashleigh Barty, n optimi - Caroline Wozniacki, eliminata (Rezultatele zilei)

Caroline Wozniacki, ultima campioana de la Australian Open, a fost eliminata in turul trei, daneza cedand dupa un meci de doua ore si 24 de minute in fata Mariei Sharapova. Continua traseul la Melbourne nume importante precum Petra Kvitova, Maria Sharapova, Angelique Kerber si Ashleigh Barty. Si-au facut deja bagajele Caroline Garcia, Aryna Sabalenka si Belinda Bencic. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.

Australian Open: Caroline Wozniacki (campioane en-titre), eliminata n turul trei de Maria Sharapova

Australian Open va avea cu siguranta o alta campioana in 2019, ultima regina de la Melbourne - Caroline Wozniacki - fiind eliminata in turul trei de Maria Sharapova. A fost partida electrizanta, de trei seturi, victoria rusoaicei fiind una venita in special datorita agresivitatii feroce pe care a aratat-o 6-4, 4-6, 6-3).

VIDEO Australian Open: Parcursul Mariei Sharapova s-a oprit n optimi - Victorie n trei seturi pentru Ashleigh Barty

Dupa ce in turul precedent o elimina pe Caroline Wozniacki campioana en-titre), Maria Sharapova 30 WTA), cap de serie 30, a fost nevoita sa se recunoasca invinsa si sa isi ia la revedere de la editia din acest a Australian Open in faza optimilor de finala. Parcursul rusoaicei a fost oprit de australianca Ashleigh Barty 15 WTA), dupa o victorie in trei seturi, scor 4-6, 6-1, 6-4.

Revenire de mare campioana la Australian Open! Detinatoarea ultimului Grand Slam din 2018 a facut un meci mare

Turul al treilea de la Australian Open a adus si primele surprize mai consistente, doua jucatoare de Top 10 fiind eliminate.

Halep, fata in fata cu cosmarul Serena: Americanca si-a facut ultima adversara sa planga la Australian Open! Ce ne spun cifrele

In optimile de la Australian Open, Simona Halep va avea parte de cel mai dificil meci de pana acum, urmand sa intalneasca o jucatoare intr-o forma senzationala.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )