Libnet.ro
UNICEF

13:16

WTA Elite Trophy: Ashleigh Barty, campioana la Zhuhai/ Victorie n fata lui Qiang Wang

Hotnews Hotnews,
 WTA Elite Trophy: Ashleigh Barty, campioana la Zhuhai/ Victorie n fata lui Qiang Wang

Ashleigh Barty, locul 19 ATP, a castigat turneul de la Zhuhai, dotat cu premii in valoare totala de 2,3 miloane de dolari, dupa ce a invins-o in finala pe favorita publicului, Qiang Wang, scor 6-3, 6-4. Australianca a avut nevoie de o ora si 22 de minute pentru a se impune in fata chinezoaicei. continuă pe Hotnews

WTA Elite Trophy: Ashleigh Barty s-a calificat n finala/ Victorie n fata Juliei Goerges

Ashleigh Barty, locul 19 WTA, s-a calificat in finala WTA Elite Trophy, dupa ce a trecut in trei seturi de Julia Goerges detinatoarea trofeului si locul 14 WTA), scor 4-6, 6-3, 6-2. in ultimul act al competitiei de la Zhuhai, australianca o va intalni pe castigatoarea duelului dintre Garbine Muguruza si Qiang Wang care a profitat de retragerea lui Madison Keys, accidentata la genunchiul stang).

WTA Elite Trophy: Goerges vs Barty si Muguruza vs Keys n semifinalele competitiei

Garbine Muguruza a avut parte de un meci dramatic cu Anastasija Sevastova, iberica salvand trei mingi de meci in decisivul disputei, scor 6-74), 6-2, 7-61). Meciul a durat doua ore 45 de minute, iar in urma acestui succes Garbine s-a calificat in semifinalele WTA Elite Trophy. Ashleigh Barty, Julia Goerges si Madison Keys completeaza tabloul penultimului act al turneului.

Ashley Barty castiga turneul WTA Elite Trophy

Jucatoarea australiana Ashleigh Barty s-a impus, duminica, in finala turneului WTA Elite Trophy de la Zhuhai, China.

WTA Elite Trophy: Victorie pentru Mihaela Buzarnescu n al doilea meci al grupei de dublu

Perechea Mihaela Buzarnescu / Alicja Rosolska a obtinut victoria in cel de-al doilea meci al grupei Crin de la WTA Elite Trophy Turneul Mic al Campioanelor), cele doua trecand in doua seturi, scor 6-2, 6-2, de dublul Qianhui Tang/Fang Ying Xun China), cap de serie numarul 6.

WTA Elite Trophy: Julia Goerges s-a calificat n semifinalele competitiei

Campioana en-titre, Julia Goerges a obtinut joi calificarea in semifinalele WTA Elite Trophy de la Zhuhan. Favorita numarul cinci, sportiva din Germania a invins-o pe Elise Mertens, scor 6-2, 7-65), dupa un meci care a durat o ora si 48 de minute.

WTA Elite Trophy: Caroline Garcia, eliminata din competitie desi a nvins-o pe Aryna Sabalenka

Caroline Garcia 19 WTA) a castigat meciul disputat cu Aryna Sabalenka 12 WTA), intr-o partida contand pentru Grupa Orhideea de la WTA Elite Trophy, scor 6-4, 6-4. Cu toate acestea, frantuzoaica va parasi competitia inca din faza grupelor.

WTA Elite Trophy: Gemenele Nadiya si Lyudmyla Kichenok, campioane n proba de dublu la Zhuhai

Lyudmyla si Nadiya Kichenok s-au impus in finala probei de dublu de la Zhuhai, in fata echipei Shuko Aoyama/Lidziya Marozava Japonia/Belarus), scor 6-4, 3-6, 10-7. Acesta este al treilea trofeu obtinut de jucatoarele in varsta de 26 de ani din Ucraina.

ştiri din Sport

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )