Libnet.ro
UNICEF

20:00

Corespondenta de la Singapore - Totul despre Elina Svitolina, ultima castigatoare a Turneului Campioanelor

Adevărul Adevărul,
Corespondenta de la Singapore - Totul despre Elina Svitolina, ultima castigatoare a Turneului Campioanelor

Ultima editie a Turneului Campioanelor, care s-a disputant la Singapore, s-a incheiat cu victoria ucrainiencei Elina Svitolina. continuă pe Adevărul

Elina Svitolina a triumfat la Turneul Campioanelor, dupa ce a invins-o pe Sloane Stephens in 3 seturi

Elina Svitolina este noua castigatoare a Turneului Campioanelor. Tenismena ucraineana, aflata pe locul 7 WTA, a invins-o duminica pe americanca Sloane Stephens, locul 6 WTA, in finala de la Singapore, reusind.

Luptatoarea: Elina Svitolina a cstigat Turneul Campioanelor (3-6, 6-2, 6-2 cu Sloane Stephens)

Tematoare si incordata, asa a intrat pe teren Elina Svitolina, plusul vizibil de experienta fiind peste fileu, in dreptul lui Sloane Stephens. in aceste coordonate, nu a mirat pe nimeni setul castigat lejer 6-3) de americanca. A iesit insa la ivealul spiritul de luptatoare al Elinei: s-a agatat de fiecare minge, a dus schimburile in zona in care i-a convenit de uzura fizica, multe lovituri, o defensiva disperata), iar soarta i-a suras: 6-2, 6-2. Svitolina este noua regina a Turneului Campioanelor, la ultima editie organizata de Singapore se va muta la Shenzhen din 2019).

Elina Svitolina a castigat Turneul Campioanelor de la Singapore

Jucatoarea ucraineana de tenis Elina Svitolina a castigat editia din acest an a Turneului Campioanelor, dotat cu premii totale in valoare de 7 milioane dolari, in finala caruia a invins-o in trei seturi, 3-6, 6-2, 6-2, pe americanca Sloane Stephens, duminica la Singapore.

Elina Svitolina a castigat Turneul Campioanelor de la Singapore. Prima ei reactie

Jucatoarea ucraineana de tenis Elina Svitolina a castigat editia din acest an a Turneului Campioanelor, dotat cu premii totale in valoare de 7 milioane dolari, in finala caruia a invins-o in trei seturi, 3-6,.

Turneul Campioanelor: Elina Svitolina, n marea finala - Meci maraton de doua ore si 39 de minute cu Kiki Bertens (7-5, 6-7, 6-4)

Dupa o adevarata batalie fizica si mentala de doua ore si 39 de minute, diferenta la final a fost de doar trei puncte castigate in plus de Elina Svitolina 114-111). Desi a avut doar 12 lovituri castigatoare, sportiva din Ucraina a reusit sa se impuna gratie unei defensive care a obligat-o in continuu pe adversara sa mai loveasca inca o data si inca o data mingea 7-5, 6-7, 6-4). Cele 41 de lovituri castigatoare nu au fost suficiente, Bertens avand 63 in dreptul erorilor nefortate. Se actualizeaza.

Turneul Campioanelor: Elina Svitolina revine in meciul cu Stephens si castiga trofeul

Sportiva ucraineana Elina Svitolina, locul 7 WTA, a invins-o pe americanca Sloane Stephens, locul 6 WTA, in finala de la Singapore, si a castigat Turneul Campioanelor, cel mai important trofeu al carierei sale.

Corespondenta de la Singapore - Finala Turneului Campioanelor, cu un milion de dolari pe masa

Turneul Campioanelor, de la Singapore, isi va desemna azi ultima laureata a anului 2018, sezonul de varf din tenisul feminin incheindu-se cu aceasta competitie.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2917 seconds )