Libnet.ro
UNICEF

21:15

Veste de cosmar: Simona Halep e pe locul 35 mondial

Antena3 Antena3,
Veste de cosmar: Simona Halep e pe locul 35 mondial

Simona Halep se mentine pe 3 la general si a cazut pana pe 35 in ierarhia pentru Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Romania mai are doar patru jucatoare in TOP 100: Halep, Buzarnescu, Begu si Cirstea,. continuă pe Antena3

WTA: Simona Halep, locul 35 pentru Turneul Campioanelor; Romnia mai are doar 4 jucatoare n TOP 100; Podium neschimbat: Osaka, Kvitova, Halep

O singura schimbare s-a produs la nivel de TOP 10 WTA, Aryna Sabalenka urcand pe locul 9 in locul lui Caroline Wozniacki. Simona Halep se mentine pe 3 la general si a cazut pana pe 35 in ierarhia pentru Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Romania mai are doar patru jucatoare in TOP 100: Halep, Buzarnescu, Begu si Cirstea.

Ion Tiriac, Simona Halep si locul 1 WTA: Si daca va cadea pe 33, ce se ntmpla? Acum toti se pricep la tenis

Dupa incheierea Australian Open, Simona Halep a cedat locul intai din clasamentul WTA, jucatoarea noastra fiind depasita de Petra Kvitova 2) si Naomi Osaka 1). in stilu-i caracteristic, Ion Tiriac a comentat acest lucru: Si daca va cadea pe 33, ce se intampla? Acum toti se pricep la tenis.

Ajutor pentru Simona Halep! Cum se apropie fostul lider mondial de locul II WTA fara sa joace

Simona Halep a pierdut pozitia de lider in clasamentul mondial WTA si ocupa acum locul 3, dar ar putea urca cat de curand mai sus.

Simona Halep a plecat increzatoare in Cehia: Imi pot castiga meciurile

Ajunsa pe locul trei mondial dupa Australian Open, Simona Halep este increzatoare ca poate face o figura frumoasa in meciul de Fed Cup contra Cehiei de la finalul acestei saptamani.

Simona Halep marturiseste cum e in viata de zi cu zi si cum se transforma atunci cand intra pe terenul de tenis

Simona Halep a pierdut locul 1 mondial, dar lupta in continuare pentru a reveni in fruntea tenisului feminin, acolo unde a stat mai bine de un an.

SIMONA HALEP se apropie de fruntasele WTA, desi n-a jucat nicio secunda dupa eliminarea de la Australian Open

Veste buna pentru Simona Halep 3 WTA)! Sportiva noastra s-a mai apropiat cu aproape 400 de puncte de primele doua locuri ale ierarhiei WTA, desi dupa eliminarea de la Australian Open, care a trimis-o pe a treia po.

Simona Halep a explicat unul dintre secretele sale: Le-am spus parintilor sa ma traga de urechi!

Simona Halep este cel mai important nume din sportul romanesc, gratie rezultatelor obtinute in ultimii cinci ani, de cand este o prezenta constanta in lumea buna a tenisului mondial.

Digisport: mi pare rau sa citesc aceasta stire. Ce a surprins-o pe Simona Halep

Connecticut Open, turneul de la New Haven de care Simona Halep se simte foarte legata, nu va mai figura in calendarul WTA din acest an. Organizatorii au facut anuntul oficial pe Twitter, iar reactia fostului numar 1 mondial nu a intarziat.

Reactie virulenta a lui Ion Tiriac, dupa ce Simona Halep a pierdut primul loc in clasamentul tenisului feminin

Ion Tiriac a oferit prima reactie dupa ce Simona Halep nu mai este liderul tenisului feminin, romanca cazand pe locul 3 WTA dupa Australian Open.

Simona Halep s-a hotarat in privinta antrenorului belgian Thierry Van Cleemput

Cei doi au avut un prim contact la Bucuresti, iar cele cateva zile de pregatire impreuna au convins-o pe Halep in ceea ce priveste colaborarea cu Van Cleemput.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )