Libnet.ro
UNICEF

17:15

Baschet: New York Knicks ramne cea mai valoroasa echipa din NBA, fiind cotata la patru miliarde de dolari

Hotnews Hotnews,
 Baschet: New York Knicks ramne cea mai valoroasa echipa din NBA, fiind cotata la patru miliarde de dolari

New York Knicks ramane cea mai valoroasa franciza din campionatul profesionist nord-american de baschet NBA), cu patru miliarde de dolari 3,5 miliarde euro), in ciuda rezultatelor sportive catastrofale, potrivit studiului anual dat publicitatii miercuri de revista economica Forbes, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Baschet: New York Knicks ramne cea mai valoroasa echipa din NBA, fiind cotata la 4 miliarde de dolari

New York Knicks ramane cea mai valoroasa franciza din campionatul profesionist nord-american de baschet NBA), cu patru miliarde de dolari 3,5 miliarde euro), in ciuda rezultatelor sportive catastrofale, potrivit studiului anual dat publicitatii miercuri de revista economica Forbes, informeaza AFP.

Apple a redevenit cea mai valoroasa companie americana de pe Wall Street

Apple a redobandit ieri pozitia de cea mai valoroasa companie americana listata la bursa, incheind sedinta de tranzactionate in crestere cu 0,03%, la o capitalizare de 821,5 miliarde de dolari.

Razboiul cultural face victime la propriu: despre legalizarea avortului pana in momentul nasterii in New York

New York-ul a sarbatorit adoptarea legalizarii avortului pana in momentul nasterii prin aprinderea spiralei de 124 de metri de pe World Trade Center in roz. Actul legislativ, numit Legea pentru Sanatate Reproductiva, reprezinta cea mai radicala legislatie pro-avort din Statele Unite.

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Cea mai iubita masina din Romania revine in prim plan! Dacia 1300 pare ca vinul! Cu cat e mai veche, cu atat devine mai valoroasa. Recent, un proprietar a scos la vanzare un exemplar pe care cere fabuloasa.

FAMILIA ROCKEFELLER: Donatie de 200 de milioane dolari catre un muzeu din New York

Familia Rockefeller a facut o donatie de 200 de milioane de dolari Muzeului de Arta Moderna MoMA) din New York, a anuntat, astazi, institutia, una dintre cele mai importante sume oferita unui muzeu, informeaza AFP.

Procurorii federali din New York cer documente despre finantatorii ceremoniei de investire a lui Donald Trump

Procurorii federali din New York au citat comitetul care a organizat ceremonia de investire a lui Donald Trump privitor la predarea de documente ce au legatura cu donatorii, fondatorii si finantatorii, pas ce pare ca intensifica ancheta asupra activitatii organismului, scrie CNN.

Alexandru Mitrita, primit ca un superstar la New York: Ce clip de prezentare impresionant i-a dedicat noua sa formatiune (VIDEO)

Alexandru Mitrita a fost prezentat oficial de catre noua sa echipa New York City FC. Echipa americana, care a platit 7,4 milioane de euro pentru fostul atacant al Craiovei, i-a pregatit acestuia o primire de.

VIDEO OFICIAL: Alexandru Mitrita a plecat de la Craiova - Romnul, prezentat precum o vedeta de New York City

New York City FC a anuntat, luni, transferul atacantului Alexandru Mitrita de la Universitatea Craiova, el semnand un contract valabil patru sezoane. Gruparea din MLS a realizat un clip video in care il prezinta precum o vedeta pe jucatorul roman.

Dan Balan face senzatie in Ucraina, unde e cea mai cautata persoana pe Google. El e si antrenor la The Voice si a facut show pe scena alaturi de o concurenta VIDEO

Cantaretul Dan Balan 40 de ani), fost membru al trupei O-Zone, face senzatie in Ucraina, unde a fost cooptat in juriul celebrei emisiuni The Voice. Mai mult, intr-o tara care se afla in plina campanie electorala, romanul a fost cea mai cautat persoana pe Google in luna ianuarie. De asemenea, el a ridicat sala in picioare dupa ce a interpretat alaturi de o concurenta hit-ul Dragostea din tei.

Cea mai scurta casatorie: o mireasa a cerut divort dupa 3 minute, enervata de o reactie a barbatului

Un cuplu din Kuweit a facut istorie in tara lor cu cea mai scurta casatorie. Dupa doar 3 minute dupa ce au fost declarati sot si sotie, mireasa a cerut divortul dezamagita de o reactie a barbatului.

ştiri din Sport

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,289 seconds )