Libnet.ro
UNICEF

14:45

Campionatul Mondial din Qatar nu se mai tine vara: Decizia istorica luata de FIFA

B1 B1,
Campionatul Mondial din Qatar nu se mai tine vara: Decizia istorica luata de FIFA

Daca v-ati obisnuit sa va uitati la meciurile de la Campionatul Mondial vara la terase, atunci trebuie sa stiti ca totul se va schimba in 2022. Presedintele FIFA, Giani Infantino, a anuntat ca Mondialul. continuă pe B1

Campionatul Mondial de Fotbal 2018: de ce s-a trezit Google tarziu

Campionatul Mondial de Fotbal 2018 este cel mai important eveniment pentru microbisti din ultimii patru ani. Google ne-a adus aminte printr-un doodle ca mai sunt doar patru meciuri pana vom afla castigatorul. Campionatul Mondial de Fotbal 2018 s-a desfasurat in Rusia. Cele mai multe meciuri au avut loc pe stadioane de pe teritoriul Moscovei, mult [].

Campionatul Mondial de Fotbal 2018: De ce celebreaza Google tocmai acum evenimentul

Campionatul Mondial de Fotbal 2018 este cel mai important eveniment pentru microbisti din ultimii patru ani, iar Google ne-a adus aminte printr-un Doodle ca mai sunt doar patru meciuri pana vom afla castigatorul. Campionatul Mondial de Fotbal 2018 s-a desfasurat in Rusia. Cele mai multe meciuri au avut loc pe stadioane de pe teritoriul Moscovei, [].

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018. Cine va castiga prima semifinala in viziunea noului oracol (VIDEO)

O noua vedeta s-a nascut. Este vorba de pisica Ahile, cea care este supranumita noul oracol al Campionatului Mondial de Fotbal.

Romania inca mai are meseriasi: sudorii de la santierul naval din Galati au castigat aurul la campionatul mondial din China

Sudorii romani au obtinut medalia de aur pe echipe, dar si aurul la individual juniori sudori sub 25 de ani), prin Emanuel Andrei Broasca. De asemenea, au mai fost obtinute doua medalii de bronz si una de argint, tot la categorii individuale, precum si o serie de premii speciale cum ar fi cel pentru performanta la sudarea in aluminiu).

Campionatul Mondial de Fotbal 2018: Google are un doodle special dedicat competitiei (FOTO)

Campionatul Mondial de Fotbal 2018 Este cea de-a 21-a editie a Campionatului Mondial de Fotbal si are loc in Rusia. Campionatul Mondial de Fotbal 2018 Google sarbatoreste cea de 23-a zi.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018: Croatia si Franta vor juca in finala

Miercuri, 11 iulie 2018, s-a jucat cea de a doua semifinala din Campionatul Mondial de Fotbal 2018. in lupta dintre Anglia si Croatia, a iesit invingatoare o tara de dimensiunea Transilvaniei, cu doar 4,2 milioane de locuitori. Energia de pe teren a fost palpabila intr-o semifinala incredibil de tensionata intre Regatul Unit si Croatia. Deznodamantul [].

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018. Surpriza uriasa la semifinala Croatia-Anglia

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018 Regele Belgiei, Philippe, se va deplasa in Rusia, alaturi de regina Mathilde, pentru a asista la prima semifinala a Cupei Mondiale de fotbal 2018, intre selectionata tarii sale.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018. Croatia elimina Anglia si joaca finala Mondialui contra Frantei

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018 Selectionata Croatiei s-a calificat in premiera in finala Cupei Mondiale de fotbal, miercuri seara, dupa ce a invins formatia Angliei cu scorul de 2-1 0-1, 1-1), la capatul.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018. Cine va castiga finala? Robotul Sophia a ales

Robotul umanoid Sophia a participat la inceputul saptamanii la o conferinta de tehnologie la Hong Kong alaturi de creatorii sai. Acolo, ea a prezis ce echipa va castiga.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018. Invazie pe strazile Moscovei inainte de Croatia-Anglia

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018 Peste 1. 500 de fani croati au zburat marti de la Zagreb la Moscova pentru a asista la meciul pe care nationala tarii lor o va juca miercuri seara, de la ora 21,00, contra.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )