Libnet.ro
UNICEF

06:00

Claudiu Keseru, cel mai bun strain din Bulgaria

Online Sport Online Sport,
Claudiu Keseru, cel mai bun strain din Bulgaria

Internationalul roman Claudiu Keseru a fost declarat cel mai valoros jucator strain din campionatul Bulgariei. continuă pe Online Sport

Fiica ei traia cel mai frumos moment din viata ei, asa ca s-a repezit la telefon sa filmeze totul. Ulterior, cand s-a uitat pe imagini s-a luat cu mainile de cap! Ce a surprins, de fapt, femeia

Susan Griego ar fi trebuit sa filmeze momentul in care fiica ei traia cele mai frumoase clipe din viata ei de pana atunci, insa lucrurile au luat rapid o directie neasteptata din cauza. neatentiei.

PremiileNational Society of Film Critics 2020: cel mai bun film si cei mai buni actori. Lista completa a castigatorilor

Societatea nationala a criticilor de film National Society of Film Critics- NSFC) din SUA a acordat premiile pentru cel mai bun film si cei mai buni actori, in gala ce a avut loc sambata seara la New York.

Lionel Messi, cel mai bun marcator in ultimii 10 ani Cine mai face parte din TOP 10

Atacantul Lionel Messi FC Barcelona) este golgheterul perioadei 2010-2019 din cele mai bune 10 ligi ale lumii, conform unui studiu realizat de portalul specializat Transfermakt, conform caruia argentinianul a marcat 522 de goluri in 521 de meciuri, singurul fotbalist care are mai multe reusite decat jocuri.

Claudiu Keseru a fost desemnat stranierul anului in Bulgaria

Claudiu Keseru a castigat premiul pentru cel mai bun jucator strain din campionatul Bulgariei. ucatorul roman a avut o victorie clara, detasandu-se cu 70 de voturi. Keseru a fost urmat de Evandro, Marcelino si Rodney Antui.

Faze tari: Autobuzul fara sofer care ti-ar putea face viata mai usoara; Matematica poate fi folosita pentru a identifica cel mai bun loc de parcare

O pisica prietenoasa a pus la grea incercare rabdarea unui calugar. Clipul a devenit viral. Spectacolul lebedelor de la malul marii. Plaja din Eforie Sud, in golful Capul Turcului, unde se aduna zeci de lebede, a devenit principul punct de atractie din sudul litoralului, in timpul iernii.

Care este cel mai vizitat muzeu din lume si la ce cifra de vizitatori a ajuns

Muzeul Luvru din Paris a atras si in 2019 un numar mare de vizitatori, 9,6 milioane, in ciuda lucrarilor de renovare. Cel mai vizitat muzeu din lume se pregateste sa puna in vanzare 20. 000 de bilete pentru expozitia Leonardo da Vinci.

Ce specificatii va avea Samsung S11 Plus, cel mai performant model

Samsung S11 va fi un telefon performant. Va fi insa disponibil in trei versiuni si nu toate vor fi la fel. De unde si interesul pentru S11 Plus despre care se zvoneste ca va fi cel mai.

Scandalurile care au zdruncinat CASA REGALA in 2019: An ORIBIL pentru Regina Elisabeta. Cine a suparat-o cel mai mult pe suverana (FOTO)

2019 a fost un an negru pentru monarhia britanica, plin de scandaluri din care cel mai mult a avut de suferit mandria reginei Elisabeta. Cunoscutul scriitor englez si editorialist A. Wilson a publicat o.

Airbus devine cel mai mare producator de avioane din lume

Airbus a devenit cel mai mare producator de avioane din lume pentru prima oara din 2011, cu 863 de a.

Eugen Tomac a facut analiza politicienilor activi in 2019: Orban, cel mai norocos

Liderul PMP Eugen Tomac, a scris, joi, pe Facebook, ca cel mai slab politician de anul trecut a fost.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )