Libnet.ro
UNICEF

12:45

Jonathan Isaac, primul baschetbalist din NBA care refuza sa ingenuncheze

Hotnews Hotnews,
 Jonathan Isaac, primul baschetbalist din NBA care refuza sa ingenuncheze

Baschetbalistul echipei Orlando Magic Jonathan Isaac este primul jucator din NBA care refuza sa ingenuncheze in timpul intonarii imnului national, de cand s-a reluat, joi, campionatul nord-american, informeaza BBC. continuă pe Hotnews

Tara care a inregistrat acum primul deces din cauza COVID-19. Cum s-a ferit de virus tara cu 96 de milioane de locuitori

Pare greu de crezut, dar Vietnamul are o singura victima a infectiei de coronavirus, desi tara are o populatie de 96 de milioane de locuitori. Deciziile luate de autoritatile vietnameze au tinut populatia departe de pericolul pe care il reprezinta virusul COVID-19. Primul deces cauzat de coronavirus in Vietnam Vietnamul a confirmat insa vineri ca .

Primul judet din Romania unde PNL, USR si PLUS au batut palma pentru alianta la alegerile locale

Prahova este primul judet din Romania in care USR, PLUS si PNL au constituit o alianta pentru alegerile locale programate in 27 septembrie, au anuntat joi cele trei partide, care spun ca vor castigarea unei majoritati absolute in Consiliul Judetean si se vor sustine recitproc pentru primariile unor localitati, insa nu si pentru Primaria Ploiesti. in timp ce presedintele USR Prahova catalogheaza alianta drept un compromis politic si o decizie greu de luat, liderul PNL Prahova sustine ca alianta a luat fiinta pentru ca semnatarii ei iubesc judetul Prahova, conform hotnews.

VIDEO Primul judet din Romania unde PNL, USR si PLUS au batut palma pentru alianta la alegerile locale: Un compromis politic

Prahova este primul judet din Romania in care USR, PLUS si PNL au constituit o alianta pentru alegerile locale programate in 27 septembrie, au anuntat joi cele trei partide, care spun ca vor castigarea unei majoritati absolute in Consiliul Judetean si se vor sustine reciproc pentru primariile unor localitati, insa nu si pentru Primaria Ploiesti. in timp ce presedintele USR Prahova catalogheaza alianta drept un compromis politic si o decizie greu de luat, liderul PNL Prahova sustine ca alianta a luat fiinta pentru ca semnatarii ei iubesc judetul Prahova.

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 Radierile de firme au scazut cu peste 66%

Numarul firmelor radiate a scazut in primul semestru din 2020 cu 66,07%, comparativ cu perioada similara a anului trecut, totalizand 23. 007 radieri.

Volkswagen reduce dividendele dupa pierderile inregistrate in primul semestru din 2020

Volkswagen AG a raportat astazi pierderi operationale in primul semestru din 2020, din cauza impactului pandemiei de coronavirus COVID-19).

Volkswagen reduce dividendele dupa pierderile inregistrate in primul semestru din 2020

Volkswagen AG a raportat astazi pierderi operationale in primul semestru din 2020, din cauza impactului pandemiei de coronavirus COVID-19).

Renault a inregistrat pierderi de 7,3 miliarde de euro in primul semestru din 2020

Grupul auto francez Renault a raportat astazi pierderi nete record de 7,3 miliarde de euro 8,6 miliarde de dolari) in primul semestru din 2020, din cauza impactului pandemiei de coronavirus COVID-19).

Declaratii tulburatoare. Sotul gravidei din Arad care a murit de COVID-19 vorbeste despre ultimele momente din spital: Mi-a zis ca ma iubeste si ne-am spus Noapte buna!

Povestea tragica a femeii insarcinate, de 39 de ani, din Arad care a murit din cauza COVID-19 a intristat intreaga tara. Fusese initial internata la Spitalul din Arad, dupa ce a fost depistata pozitiv cu noul.

Profitul Apple a crescut cu 4% in primul semestru din 2020

Apple a inregistrat in primul semestru al acestui an un profit de 22,5 miliarde de dolari, in crestere cu 4% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce vanzarile s-au majorat cu 6%, pana la 118 miliarde de dolari.

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 Facebook a castigat 10,08 miliarde de dolari

Facebook a anuntat ca in primele sase luni din acest an a castigat 10,081 miliarde de dolari, aproape dublu fata de perioada similara din 2019, cu un avans clar al afacerilor, in pofida crizei provocate de pandemia de coronavirus.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )