Libnet.ro
UNICEF

22:15

Luka Modrici a fost desemnat jucatorul Campionatului Mondial din Rusia

Adevărul Adevărul,
Luka Modrici a fost desemnat jucatorul Campionatului Mondial din Rusia

Campionatul Mondial din Rusia a fost castigat de Franta, care a invins cu 4-2 Croatia, dar jucatorul meciului nu vine din tabara campioanei. continuă pe Adevărul

Vedeta Croatiei, batjocorita in Romania: Luka Modrici a fost desfiintat de Marcel Puscas pe Facebook

Croatia a impresionat o planeta intreaga prin prestatia ei la Mondialul din 2018, insa, ca de obicei, in Romania se gasesc oameni care sa minimalizeze orice rezultat.

VIDEO Sarbatoare la Paris! Francezii au iesit in strada pentru a celebra castigarea Campionatului Mondial din Rusia

Franta este campioana lumii la fotbal, o performanta remarcabila pentru nationala lui Didier Deschamp, care nu mai triumfase din 1998.

Englezii au gasit vinovatul pentru ratarea calificarii in finala Campionatului Mondial: De fiecare data cand participa la meciuri, nationala pierde (FOTO)

Anglia a ratat calificarea in finala Campionatului Mondial de fotbal dupa ce a fost invinsa miercuri seara de Croatia in semifinala, provocand suparare uriase in randul fanilor care sperau ca anul aceasta ar.

Dan Negru, imagini teribile din Croatia, inainte de finala Campionatului Mondial: Fotbalul ar putea fi motiv de lectii de istorie

Ca toata lumea, si Dan Negru asteapa marea finala a Mondialului din Rusia. Prezentatorul TV a ales un mod inedit de a pune fata in fata cele doua tari. Daca televiziunile ar vrea, fotbalul ar putea.

Franta obtine al doilea titlu mondial din istorie

La 20 de ani distanta de la primul succes obtinut chiar pe teren propriu de generatia lui Zidane, Franta obtine un nou titlu mondial. Un trofeu adjudecat dupa o finala in care cocosii au invins Croatia, cu 4-2, o echipa vlaguita de efort dupa cele doua in meciuri in plus disputate. Croatii au jucat trei meciuri de 120 de minute in faza eliminatorie, in timp ce Franta a avut un meci de antrenament cu Danemarca in ultima faza a grupelor.

Campionatul Mondial din Qatar nu se mai tine vara: Decizia istorica luata de FIFA

Daca v-ati obisnuit sa va uitati la meciurile de la Campionatul Mondial vara la terase, atunci trebuie sa stiti ca totul se va schimba in 2022. Presedintele FIFA, Giani Infantino, a anuntat ca Mondialul.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )