Libnet.ro
UNICEF

13:45

Meci nebun pe Camp Nou: de 15 ani Barcelona n-a mai trait asa ceva

Adevărul Adevărul,
Meci nebun pe Camp Nou: de 15 ani Barcelona n-a mai trait asa ceva

In etapa a 12-a din campionatul spaniol FC Barcelona parea a avea o misiune usoara contra celor de la Betis Sevilla. continuă pe Adevărul

Black Sea Oil Gas si Transgaz au semnat contract pe 15 ani pentru transportul gazelor din Marea Neagra

Companiile Black Sea Oil Gas si Transgaz SA au semnat un contract pe 15 ani de transport al gazelor naturale din Marea Neagra in sistemul national de transport. Contractul va fi aplicabil doar in cazul obtinerii deciziei finale de a investi in proiectul Dezvoltare Gaze Naturale Midia Proiectul MGD), precizeaza Black Sea Oil Gas. Proiectul MGD consta in saparea a cinci sonde de productie, un ansamblu submarin de productie pe zacamantul Doina care va fi conectat printr-o conducta de 18 km la platforma de productie monitorizata si operata de la tarm amplasata pe zacamantul Ana.

Surpriza mare pe Camp Nou: Barcelona nvinsa cu 4-3 de Betis Sevilla

FC Barcelona a suferit a doua infrangere din acest sezon de LaLiga, catalanii la care Lionel Messi a revenit pe teren) pierzand surprinzator, scor 4-3, meciul disputat pe Camp Nou cu Betis Sevilla. Disputa a facut parte din runda cu numarul XII.

Contract pe 15 ani intre Airbus si IAR Ghimbav

Grupul francez Airbus si IAR Ghimbav au semnat la Paris, contractul definitiv de colaborare exclusiva pe o perioada de 15 ani.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )