Libnet.ro
UNICEF

10:30

Polo (m): Romania s-a calificat la Campionatul European din 2020

Hotnews Hotnews,
 Polo (m): Romania s-a calificat la Campionatul European din 2020

Nationala masculina de polo a Romaniei a invins, duminica, reprezentativa Maltei, cu scorul de 13-7, in al doilea meci din grupa C a preliminariilor Campionatului European din 2020 si s-a calificat la turneul final. continuă pe Hotnews

CE Polo 2020: Romania vs Portugalia 15-7, la turneul de calificare

Nationala de polo a Romaniei a invins, vineri, reprezentativa Portugaliei, cu scorul de 15-7, in primul meci din grupa C a calificarilor la Campionatul European din 2020.

10 tineri au adus Romaniei locul 1 la Campionatul European de Securitate Cibernetica din acest an

Reprezentativa Romaniei s-a clasat pe locul 1 la Campionatul European de Securitate Cibernetica ECSC) 2019, podiumul fiind completat de Italia locul II) si Austria locul III). Cea de-a sasea editie ECSC, organizata in premiera de tara noastra, a reunit echipe din 20 de state, formate din tineri elevi si studenti pasionati de cybersecurity. Romania a fost prezenta la European Cyber Security Challenge 2019 cu un lot format din 10 tineri, cu varste cuprinse intre 16 si 25 de ani, selectati din peste 300 de potentiali competitori.

Propunerea lui Victor Ponta pentru scaunul de comisar european din partea Romaniei: Va trece cel mai repede

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, considera ca propunerea care va trece cel mai repede de evaluarea din Parlamentul European este Corina Cretu, iar portofoliul cel mai important este Extinderea. in.

Euractiv.com: PNL il va sustine pe Siegfried Muresan pentru scaun de comisar european din partea Romaniei

O sursa de rang inalt din Partidul Popular European PPE) a declarat pentru EURACTIV. com ca Partidul National Liberal,care motorul motiunii de incredere impotriva guvernului Dancila il va sustine.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )