Libnet.ro
UNICEF

18:30

Premiera mondiala: baschet la circ! Show cu cei mai buni jucatori din lume la Campionatul European de Baschet 3x3

Adevărul Adevărul,
Premiera mondiala: baschet la circ! Show cu cei mai buni jucatori din lume la Campionatul European de Baschet 3x3

Pentru a treia oara in istorie Romania va gazdui FIBA 3x3 Europe Cup turneul final al Campionatului European de Baschet 3x3, eveniment care se va desfasura la Bucuresti, in perioada 14-16 septembrie si va fi gazduit de catre Circul Metropolitan. continuă pe Adevărul

Nativii de care sa te feresti toamna aceasta. Se dau cei mai buni prieteni, dar te lucreaza pe la spate

Vor sa para cei mai buni prieteni, dar nici prin minte nu iti trece de ce sunt in stare. Acesti nativi iti fac rau daca ii ai in preajma, asa ca cel mai bine este sa te feresti de.

webPR: Premiera mondiala: baschet 3x3 la circ! Super spectacol cu cei mai buni jucatori din lume la Campionatul European de Baschet 3x3

Pentru a treia oara in istorie Romania va gazdui FIBA 3x3 Europe Cup - turneul final al Campionatului European de Baschet 3x3, eveniment care se va desfasura la Bucuresti, in perioada 14-16 septembrie si va fi gazduit de catre Circul Metropolitan. Este pentru prima oara in istoria aceste discipline olimpice cand un eveniment se desfasoara intr-o arena de circ, iar spectacolul gandit de organizatori va include o premiera si pentru sportul romanesc: echipele vor fi prezentate in cadrul unor proiectii 3D pe suprafata de joc, la fel ca in NBA, liga profesionista nord-americana.

Astia sunt cei mai buni tatici din zodiac. Copiii au ce invata de la ei

Exista trei zodii care au toate caracteristicile unui tata bun. Sunt atenti, deschisi si dornici sa petreaca mult timp alaturi de copiii lor, astfel ca exista mari sanse ca acesti micuti sa devina destepti si descurcareti. Iubitul tau este pe lista?.

Cei mai buni tatici din zodiac. Copiii au ce invata de la ei

Exista trei zodii care au toate caracteristicile unui tata bun. Sunt atenti, deschisi si dornici sa petreaca mult timp alaturi de copiii lor, astfel ca exista mari sanse ca acesti micuti sa devina destepti si descurcareti. Iubitul tau este pe lista?.

Romanii, printre cei mai buni din lume la inventii si inovatii. Doua medalii de aur si trei trofee obtinute de cercetatori la un concurs international, in Canada

Universitatea Dunarea de Jos din Galati, prin cercetatorii condusi de conf. univ. dr. ing. Stefan Balta si prof. dr. Kamel Earar, a castigat la cea de-a treia editie a Concursului International de Inventii si Inovatii iCAN) desfasurat la Toronto, in Canada, doua medalii de aur si trei trofee.

Tariceanu, intrebat daca protestul diasporei a fost finantat din exterior: Cei mai multi venisera asa, ca la un spectacol monden. Un element concret nu am

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, ca protestatarii care au participat la actiunea din 10 august nu aveau revendicari concrete, ba mai mult, cei mai multi venisera asa, ca la un fel de spectacol monden. Tariceanu a spus ca isi pune numeroase intrebari cu privire la actiunea respectiva, dar nu are un element concret pe care sa-l ofere in sustinerea ideii ca protestata ar fi fost finantate din exterior.

WOW! Cei mai frumosi pantofi de la New York Fashion Week!

Doamnelor, domnisoarelor, saptamna modei de la New York, unde s-au prezentat colectiile pentru sezonul primavara-vara 2019, se apropie de final, iar noi am ales cele mai cool perechi de pantofi, sandale si botine pe care sa le purtam anul viitor.

Biografia mai putin cunoscuta a unui criminal de razboi. Unul dintre cei mai importanti lideri nazisti era inhibat de femei, dar pasionat de gradinarit

Heinrich Himmler a fost unul dintre cei mai puternici lideri nazisti. A fost o adevarata eminenta cenusie a extremismului german din cel de-al doilea razboi mondial, fiind fondatorul lagarelor de exterminare dar si seful trupelor fanatice ale nazismului - SS, dar si al cumplitului Gestapo. Acest criminal de razboi a avut insa pasiuni si preocupari la care putini s-ar fi asteptat.

Romanii, cei mai mari fumatori din UE

Romania si Bulgaria au cel mai mare numar de fumatori, raportat la numarul populatiei, in timp de Suedia are cea mai redusa rata din Europa privind numarul fumatorilor, a declarat Head of Programmes la Adam Smith Institute, Daniel Pryor, in cadrul unei dezbateri de specialitate ce a avut loc la Londra.

Tara din care provin cei mai multi turisti veniti in Romania

Tara cu cea mai mare crestere a numarului de sosiri ale turistilor in Romania, in primul semestru al acestui an fata de aceeasi perioada a anului trecut, a fost Finlanda, dar numarul este mic, cele mai multe.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )