Libnet.ro
UNICEF

19:47

VIDEO Cinci stele ale JO - Care este fotbalistul roman care si-a facut loc pe lista

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cinci stele ale JO - Care este fotbalistul roman care si-a facut loc pe lista

Jocurile Olimpice se apropie din ce in ce mai mult, iar FIFA a facut o analiza pentru cinci stele ale fotbalului european care si-au ajutat echipele nationale la Campionatul European U-21 din vara anului precedent si pot straluci si in lupta pentru medaliile de la Tokyo. Printre jucatorii scosi in prim plan de federatia internationala se numara si un roman. continuă pe Hotnews

Ce suma impresionanta a platit Andreea Balan pentru vacanta de lux. in ce conditii a stat in Mauritius la un hotel de cinci stele

Andreea Balan nu se uita la bani cand vine vorba de relaxare si distractie. Frumoasa artista se afla, in prezent, in vacanta in Mauritius, unde petrece timp de calitate alaturi de familia ei. Iata ce conditii de lux si cat a scos din buzunar diva pentru o astfel de vacanta. Ce suma impresionanta a platit .

Care este numele adevarat al lui Bebino. Interlopul a fost retinut, dupa rafuiala cu Clanul Tiganilor

Care este numele adevarat al lui Bebino, interlopul din Bucuresti retinut, miercuri, dupa rafuiala cu Clanul Tiganilor de la finalul saptamanii trecute. Numele adevarat al lui Bebino, interlopul retinut dupa rafuiala cu Clanul Tiganilor Emil Marius Alecu, supranumit Bebino, sef al Clanului Sportivilor, a fost retinut, miercuri, 15 ianuarie, de politisti. Barbatul este suspectat de .

Benzina si motorina se ieftinesc din nou. Care este pretul carburantilor la pompa

Guvernarea liberala aduce preturi mai mici la carburanti si utilitati. Dupa eliminarea supraaccizei la carburanti, preturile au scazut cu 32 bani pe litru de la inceputul anului. Benzina si motorina se ieftinesc din nou Poate vi se pare bizar, dar da, asa este. Benzina si motorina se vor ieftini din nou, conform celor declarate de .

O fetita de 4 ani a orbit din cauza gripei. Care au fost primele semne ale bolii. Este norocoasa sa fie in viata

O fetita in varsta de 4 ani din Iowa, care aproape a murit dupa ce s-a imbolnavit de gripa, este acum oarba din cauza bolii, iar parintii ei trag un semnal de alarma si le cer tuturor sa-si vaccineze copiii.

Daca vezi o plaja la apus, mintea iti joaca feste: care este adevarul din spatele acestei lucrari

Uneori, cele mai simple imagini sau clipuri video devin virale si nimeni nu intelege de ce. Nu exista o reteta infailibila pe care sa o aplici ca sa faci valuri pe internet. Asta s-a intamplat si cu imaginea de mai sus. Ceea ce vezi intr-o fotografie, o opera de arta sau intr-un desen simplu, mai .

MARCEL VELA, DESPRE RESTRUCTURAREA MAI: Am discutat doar cu Jandarmeria care este de acord sa copieze modelul Politiei de Frontiera

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune ca a discutat cu Jandarmeria despre restructurarile din cadrul ministerului, iar aceasta este de acord sa copieze modelul Politiei de Frontiera, adica sa existe o comanda regionala, care sa aiba in subordine mai multe inspectorate actuale, relateaza News. ro.

Boris Johnson, intre ciocan si nicovala. Premierul Regatului Unit da semne ca ar putea merge pe mana Huawei pentru dezvoltarea retelelor 5G: Care este alternativa?

Cand vine vorba de afacerea Huawei, Boris Johson vrea sa se asigure ca profita la maximum, scrie BBC, care analizeaza posibilitatea ca producatorul chinez de echipamente de telefonie mobila sa dezvolte retelele.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )