Libnet.ro
UNICEF

11:30

CFR Cluj este campioana Romaniei! Ardelenii s-au impus cu 3-1 pe terenul Craiovei, in finala campionatului

B1 B1,
CFR Cluj este campioana Romaniei! Ardelenii s-au impus cu 3-1 pe terenul Craiovei, in finala campionatului

CFR Cluj a devenit, luni seara, campioana Romaniei, dupa ce a invins cu 3-1 chiar pe terenul echipei de pe locul 2, Universitatea Craiova. Ardelenii au castigat, astfel, trofeul in Liga 1, pentru al treilea an la. continuă pe B1

CFR Cluj este campioana Romaniei pentru a treia oara consecutiv! Victorie la Craiova, in finalul campionatului

CFR Cluj este noua campioana a Romaniei, dupa victoria obtinuta chiar pe terenul celor de la CSU Craiova, scor 2-1. A fost un format folosit pentru prima data in istorie pentru deciderea campioanei Romaniei. Comitetul Executiv al FRF a decis luni ca in caz de egalitate sa se continue cu reprize de prelungire si lovituri .

CFR Cluj, campioana Romaniei! Al treilea titlu consecutiv pentru echipa lui Dan Petrescu

CFR Cluj este din nou campioana a Romaniei, reusind sa castige Liga 1 pentru a treia oara la rand. Luni seara, clujenii s-au impus cu 3-1 cu CS Universitatea Craiova, intr-un meci jucat cu titlul pe masa, pe Ion Oblemenco.

VIDEO Titlul ramane in Ardeal - CFR Cluj intoarce rezultatul contra Craiovei (3-1) si este campioana Romaniei pentru al treilea sezon consecutiv

CFR a inceput rau finala campionatului contra Craiovei, oltenii deschizand scorul prin super executia lui Dan Nistor 10). Elanul gazdelor s-a stins insa treptat, iar experienta clujenilor a iesit la iveala in momentele importante. Vinicius 36), Boli 56) si Deac 77 - penalti) au intors soarta partidei de pe Ion Oblemenco, iar formatia lui Dan Petrescu instaureaza hegemonia in Liga 1: al treilea titlu consecutiv. De partea cealalta, asteptarea oltenilor nu se opreste la 29 de ani.

Cati bani castiga CFR Cluj daca se califica in grupele Champions League. Ardelenii se vor imbogati

CFR Cluj a castigat al treilea titlu consecutiv in Liga 1, dupa 3-1 in finala campionatului, contra celor de la CSU Craiova. Un rezultat care ii umple de glorie pe ardeleni, dar i-ar putea umple si de bani. FRF va anunta in aceasta seara la UEFA lista reprezentantelor Romaniei in Champions League si Europa League.

NEWS ALERT. CFR Cluj a cucerit al treilea titlu de campioana consecutiv

CFR Cluj a castigat un nou titlu de campioana in Liga 1, dupa ce s-a impus in fata Universitatii Cra.

Adversarele lui CFR Cluj in preliminariile Ligii Campionilor. Lista completa

CFR Cluj a castigat al treilea titlu consecutiv in Liga 1, dupa 3-1 pe terenul celor de la Universitatea Craiova. Ardelenii vor incerca din nou sa parcurga drumul spre grupele Ligii Campionilor. Anul trecut erau invinsi in faza play-off a competitiei, de Slavia Praga. Nici de aceasta data nu va fi un traseu usor pentru .

Universitatea Craiova vs CFR Cluj va fi o adevarata finala pentru titlu. Soarta campionatului va fi decisa in prelungiri sau la penalty-uri, daca scorul va fi egal dupa 90 de minute

Comitetul Executiv al Ligii Profesioniste de Fotbal s-a reunit luni si a decis ca partida dintre Universitatea Craiova si CFR Cluj, care are loc in aceeasi zi si este una decisiva pentru castigarea titlului, va.

Universitatea Craiova - CFR Cluj Finala campionatului. De ce ambele echipe ameninta ca nu se prezinta

CS Universitatea Craiova - CFR Cluj, meciul care poate fi supranumit si finala campionatului, intrucat cele doua formatii se claseaza pe primele doua locuri in play-off-ul din Liga 1, este programat pentru luni.

CFR Cluj ameninta cu neprezentarea la meciul cu Craiova

Mult asteptatul duel dintre CS Universitatea Craiova si CFR Cluj din ultima etapa a playoff-ului Ligii 1 ar putea sa nu se dispute luni seara.

Titlul din Liga 1, decis la masa verde!? Scenariu cat se poate de posibil dupa FCSB CFR Cluj 0-2

FCSB CFR Cluj 0-2 a fost un meci controversat, in care gazdele nu au facut nimic pentru a pune probleme adversarei. Cei mai importanti jucatori au fost lasati pe banca de rezerve, iar in locul lor au intrat juniori de la echipa a doua. Acest rezultat o readuce pe primul loc pe CFR Cluj .

ştiri din Sport

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )