Libnet.ro
UNICEF

18:15

Deac: Asteptam finala campionatului. Va fi care pe care

Online Sport Online Sport,
Deac: Asteptam finala campionatului. Va fi care pe care

Ciprian Deac de la CFR Cluj asteapta cu nerabdare meciul cu CS Universitatea Craiova, partida programata pe 3 august si care ar trebui sa dea noua campioana a Romaniei. continuă pe Online Sport

Titlul din Liga 1, decis la masa verde!? Scenariu cat se poate de posibil dupa FCSB CFR Cluj 0-2

FCSB CFR Cluj 0-2 a fost un meci controversat, in care gazdele nu au facut nimic pentru a pune probleme adversarei. Cei mai importanti jucatori au fost lasati pe banca de rezerve, iar in locul lor au intrat juniori de la echipa a doua. Acest rezultat o readuce pe primul loc pe CFR Cluj .

Dinamo - FC Viitorul, in finala campionatului U19

FC Dinamo si FC Viitorul vor disputa, luni, de la ora 11. 00, la Centrul National de Fotbal de la Mogosoaia, finala campionatului rezervat jucatorilor sub 19 ani.

Gigi Becali da de inteles ca FCSB va fi non-combat in meciul cu CFR Cluj: Asa ar fi normal

FCSB CFR Cluj este un meci care ar putea fi decisiv pentru stabilirea campioanei din 2020-2021. Daca ardelenii vor pierde pe Arena Nationala, Craiova ar putea fi campioana cu o victorie in fata Astrei. Iar partida din ultima etapa, CSU Craiova CFR Cluj, ar ramane una fara nicio miza in clasament. Gigi Becali, .

Pantiru despre meciul cu CFR Cluj: Un antrenament defensiv

FCSB a aliniat mai multi jucatori tineri in partida cu CFR Cluj, meci pierdut cu doua goluri incasate pe final de meci.

CFR Cluj bate FCSB si urca pe primul loc

Victorie cu 2-0 pentru CFR Cluj in meciul cu FCSB disputat, vineri seara, la Bucuresti in etapa a 8-a din playoff-ul Ligii 1.

Liga 1: Continua lupta pentru titlu - CS U Craiova si CFR Cluj, meciuri vitale cu Astra, respectiv FCSB

LPF a programat pentru vineri doua partide din play-off-ul Ligii 1 la fotbal, lupta pentru titlu continuand de la distanta intre CSU Craiova si CFR Cluj. Oltenii au meci de la 18:45 pe terenul Astrei, in timp ce formatia lui Dan Petrescu joaca pe Arena Nationala contra FCSB-ului.

Asa am trait FCSB - CFR Cluj

Vineri de la 21:30 am transmis live text in aceasta pagina restanta dintre FCSB si CFR Cluj, meci programat initial in etapa a 8-a din playoff-ul Ligii 1.

LPF a stabilit cand se joaca Astra - Universitatea Craiova si FCSB - CFR Cluj. Ce se intampla cu situatia de la Dinamo

Dupa ce mai multe cazuri de Covid-19 au fost depistate la echipele din Liga I, ceea ce a dus la amanarea mai multor partide, joi seara, LPF a decis ca Universitatea Craiova si CFR Cluj sa dispute vineri meciurile din penultima etapa a play-off-ului.

Digisport: Cum sa explici asa ceva? Reactia Ministrului Sanatatii dupa cele 23 de teste fals-pozitive de la CFR Cluj

Vestea ca 23 din 26 de jucatori de la CFR Cluj au fost testati gresit pozitiv cu coronavirus, a surprins pe toata lumea. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a ramas si el uimit, insa a incercat sa explice cumva aceasta intamplare.

CFR Cluj se mentine in lupta pentru titlu, dupa ce a invins pe FC Botosani cu 1-0

CFR Cluj a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 1-0), formatia FC Botosani, in etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )