Libnet.ro
UNICEF

20:00

De doi bani speranta. Cum mai putem ajunge la EURO 2020

Online Sport Online Sport,
De doi bani speranta. Cum mai putem ajunge la EURO 2020

Romania a aratat rau in meciul cu Suedia si a ratat calificarea matemarica la turneul final al Campionatului European de anul urmator care, ironic, se va juca si in tara noastra. continuă pe Online Sport

Romania invinsa categoric de Suedia. Mai putem ajunge la EURO 2020 doar prin Nations League

Nationala Romaniei a pierdut de o maniera categorica meciul disputat cu Suedia, vineri seara, pe teren propriu, scor 0-2 0-2), in penultima etapa din preliminariile EURO 2020. Un rezultat care elimina matematic Romania din cursa pentru turneul final, unde mai putem ajunge doar pe filiera barajelor din Nations League, in martie anul urmator.

Ce sanse de calificare mai are Romania, dupa umilinta cu Suedia. Doar asa mai putem ajunge la Euro 2020

Meciul tricolorilor contra echipei Suediei a fost un esec. Ce sanse mai sunt acum pentru echipa Romaniei pentru a mai putea ajunge la Euro 2020? Iata singura optiune pe care o au romanii! Calificarea Romaniei la Euro 2020, dupa esecul cu Suedia Cu toate ca a pierdut meciul contra Suediei, Romania inca mai poate ajunge .

Dumitru Dragomir desfiinteaza echipa Romaniei, inaintea meciului cu Suedia. Nu mai putem castiga!

Dumitru Dragomir iese la rampa pentru a demoraliza echipa Romaniei chiar inainte de meciul contra echipei Suediei. Declaratiile din ultima vreme au fost intr-o nota contradictorie. Iata ce a spus de data aceasta! Dumitru Dragomir, pesimist in privinta meciului cu Suedia Daca acum putin timp Dragomir credea in sansele echipei Romaniei, acum are cateva lucruri .

Inundatii catastrofale in Venetia. Cine e de vina, coruptia sau schimbarile climatice? Nu mai putem trai asa!

Inundata marti seara de cea dupa cea mai inalta maree din ultimii 50 de ani,, Venetia se confrunta si cu o criza politica interna dupa ce comerciantii de pe Marele canal au criticat autoritatile ca nu a luat masuri preventive si au lansat acuzatii de coruptie, relateaza AFP.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )