Libnet.ro
UNICEF

13:45

Asa am trait Romania - Finlanda la tineret

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Romania - Finlanda la tineret

Nationala de tineret a Romaniei isi continua parcursul in preliminariile Campionatului European din 2021. Finlanda a fost adversarul pe care tricolorii l-au intalnit, joi seara, de la 20:00, pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari. continuă pe Online Sport

Pariati pe Romania - Finlanda la tineret

Nationala de tineret ne-a obisnuit cu victoriile la scor in meciurile de pe teren propriu 3-0 cu Ucraina si Irlanda de Nord). Pariati aici pe o noua victorie a tricolorilor in meciul cu Finlanda de joi seara.

Arbitru irlandez la meciul Romania - Finlanda de la tineret

UEFA a delegat o brigada din Irlanda sa imparta dreptatea, joi, in partida Romania - Finlanda din preliminariile Campionatului European de tineret din 2021.

Poker reusit de Mihaila in Romania - Finlanda 4-1

Nationala de tineret a Romaniei a revenit de la 0-1 si a aplicat un dus rece Finlandei intr-un meci din preliminariile Campionatului European de tineret disputat, joi seara, la Voluntari.

Romania - Finlanda 4-1 Seara magica pentru Mihaila - A marcat toate golurile tricolorilor

Condusa cu 1-0 inca din minutul 3, nationala de tineret a Romaniei a avut o revenire superba in fata Finlandei, pe stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari. Valentin Mihaila 19 ani) a avut o evolutie impresionanta, jucatorul Universitatii Craiova reusind sa inscrie toate cele patru goluri ale tricolorilor primul a fost o adevarata bijuterie). Dupa patru meciuri jucate in preliminariile pentru Euro 2021 si trei victorii consecutive, echipa lui Mirel Radoi se afla in fruntea clasamentului, la egalitate de puncte 9) cu liderul Danemarca va juca vineri cu Ucraina).

Romania - Finlanda (20:00) Tricolorii, in cautarea celei de-a treia victorii consecutive

Echipa nationala de tineret a Romaniei va disputa joi al patrulea meci din preliminariile Euro 2021, impotriva Finlandei. Cu doua victorii la scor de neprezentare in ultimele doua confruntari, elevii lui Mirel Radoi vor sa continue forma buna si sa ii depaseasca pe nordici in clasament. Confruntarea va avea loc pe stadionul Anghel Iordanescu Voluntari), de la ora 20:00, putand fi urmarita in direct pe Pro TV si LiveText pe HotNews. ro.

Dan Petrescu si viitorul in galben: Nationala Romaniei are cele mai mari sanse de a-l capata la carma

Se apropie finalul preliminariilor pentru Euro 2020, iar gandul ca vom avea un nou selectioner prinde tot mai mult contur. Zvonurile sunt alimentate si de Nicolae Pirnau, impresarul lui Dan Petrescu. Nationala Romaniei are cele mai mari sanse de a-l capata la carma, a precizat acesta.

Preliminarii U21: Meciul Romania - Finlanda va fi condus la centru de Robert Hennessy

Meciul nationalei Romaniei de tineret cu Finlanda, din preliminariile Europeanului din 2021, va fi a.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1938 seconds )