Libnet.ro
UNICEF

08:45

Romania a invins Tara Galilor si e tot mai aproape de calificarea la Campionatul European Under-21

B1 B1,
Romania a invins Tara Galilor si e tot mai aproape de calificarea la Campionatul European Under-21

Selectionata Romaniei a invins formatia Tarii Galilor cu 2-0 0-0), in penultimul sau meci din Grupa a 8-a a preliminariilor Campionatului European de fotbal Under-21. Astfel, Romania este foarte aproape de. continuă pe B1

Pustii Romaniei sunt mari! Nationala U21 a invins Tara Galilor si e ca si calificata la Campionatul European din 2019

Fotbalul romanesc este la un pas extrem de mic de o performanta istorica, realizata de generatia antrenata acum de Mirel Radoi.

Avertisment CUTREMURATOR: Un atac chimic este tot mai aproape! Stare de alerta

Probabilitatea unui atac terorist care sa implice arme chimice sau biologice se apropie, a avertizat, luni, secretarul de stat britanic pentru Securitate si combaterea infractionalitatii economice, Ben.

LIVE Romania - Tara Galilor la tineret (19:00)

Urmariti live text in aceasta pagina vineri seara de la ora 19:00 meciul dintre Romania si Tara Galilor din preliminariile Campionatului European sub 21 ani gazduit de Italia si San Marino in 2019.

LIVE Romania - Tara Galilor la tineret. Meciul care ne poate apropia de turneul final

Urmariti live text in aceasta pagina vineri seara de la ora 19:00 meciul dintre Romania si Tara Galilor din preliminariile Campionatului European sub 21 ani gazduit de Italia si San Marino in 2019.

Asa am trait Romania - Tara Galilor la tineret

Am transmislive text in aceasta pagina vineri seara de la ora 19:00 meciul dintre Romania si Tara Galilor din preliminariile Campionatului European sub 21 ani gazduit de Italia si San Marino in 2019.

ROMANIA - TARA GALILOR la U21 LIVE STREAM. Nationala de tineret, in fata unei performante remarcabile ONLINE VIDEO PRO X

ROMANIA - TARA GALILOR la U21 LIVE STREAM. Nationala de tineret e fata in fata cu o performanta remarcabila: calificarea, dupa 20 de ani, la un turneu finalU21. Emulatia din randul.

Autostrada Ploiesti Brasov e mai aproape de a deveni realitate, dar mai dureaza

Autostrazile din Romania reprezinta un subiect deosebit pentru glume si bancuri, dar Viorica Dancila este optimista ca, cel putin in cazul tronsonului Ploiesti Brasov, lucrurile se vor schimba in curand. Drumul de la Bucuresti la Brasov este unul dintre cele mai circulate din Romania. in acelasi timp, este cea mai importanta sursa de stres [] .

Tehnologia redeseneaza locurile de munca. Ce abilitati devin tot mai cautate

Companiile se concentreaza tot mai mult asupra modului in care schimbarile induse de automatizare vor avea un impact asupra indivizilor. Pe masura ce munca de rutina este automatizata, vor fi create noi locuri de munca axate pe abilitatile umane.

Romania, la un pas de calificarea la Campionatul European Under-21, dupa 2-0 cu Tara Galilor

Selectionata Romaniei este foarte aproape de obtinerea calificarii la Campionatul European de fotbal Under-21 din 2019, dupa ce a invins formatia Tarii Galilor cu scorul de 2-0 0-0), vineri, in penultimul.

Companiile active din tara noastra, cele mai indatorate din UE

Structura de capital a companiilor active in tara noastra este deficitara, in conditiile in care mediul de afaceri local inregistreaza cel mai ridicat nivel al indatorarii din regiune, arata Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilori Financiar Bancari din Romania AAFBR) intr-un studiu care isi propune sa evalueze cauzele decapitalizarii companiilor din mediul de afaceri local, precum si consecintele distribuirii accelerate a dividendelor.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )