Libnet.ro
UNICEF

16:15

Romania pierde cu Ungaria si tremura pentru calificarea in semifinale. Stam la mana Olandei

Online Sport Online Sport,
Romania pierde cu Ungaria si tremura pentru calificarea in semifinale. Stam la mana Olandei

Echipa Romaniei avea nevoie de victorie sau meci egal cu Ungaria pentru a obtine calificarea in semifinalele Campionatului European, dar am pierdut la doua goluri si ramanem la mana rezultatului dintre Olanda si Germania. continuă pe Online Sport

Romania pierde cu Ungaria in ultimul meci din grupe. UPDATE: Calificare in extremis in semifinale!

Echipa Romaniei avea nevoie de victorie sau meci egal cu Ungaria pentru a obtine calificarea in semifinalele Campionatului European, dar am pierdut la doua goluri si am ramas la mana rezultatului dintre Olanda si Germania. Batavele s-au impus la sase goluri diferenta, scor 27-21, astfel ca Romania se califica in semifinale de pe locul doi si va intalni Rusia! .

Ce chin! Ce jale! Romania a trecut cu noroc de Spania si isi pastreaza intacte sansele pentru calificarea in semifinale

Romania s-a apropiat de careul de asi al competitiei, dar jocul etalat de fetele antrenate de Ambros Martin nu le recomanda pentru medalii.

iNCA SPERAM! Romania pierde derbyul cu Ungaria, 31-29, si stam la jocul rezultatelor pentru SEMIFINALE

Romania a pierdut meciul cu Ungaria, rivala traditionala din handbal, scor 31-29, iar sansele noastre la calificarea in semifinalele Europeanului de handbal depind de rezultatul jocului dintre Germania si.

CE Handbal (f): Romnia vs Ungaria (de la ora 19:00)/ Calificarea n semifinale depinde doar de noi - Victorie sau remiza cu Ungaria

Victoria cu Spania 27-25) ne-a adus la un singur pas distanta de calificarea in semifinalele Campionatului European de handbal feminin, Neagu, Pintea si compania avand nevoie de o victorie sau de o remiza cu Ungaria pentru a fi sigure de accederea in penultimul act al competitiei. Romania vs Ungaria va fi in direct pe TVR1 si TVRHD si LiveText pe HotNews. ro de la ora 19:00.

Romania pierde primul meci la Campionatul European de handbal. Calcule pentru calificarea in semifinale

Nationala feminina de handbal a Romaniei a suferit, duminica seara, prima infrangere la turneul final European dupa trei victorii la rand in grupa preliminara.

LIVE Romania - Ungaria. Meciul decisiv pentru calificarea in semifinale

Romania intalneste Ungaria in meciul decisiv pentru calificarea in semifinalele Campionatului European de handbal feminin. Urmariti partida live text in aceasta pagina incepand cu ora 19:00.

ANALIZA De ce meciul cu Ungaria devine vital pentru calificarea Romaniei in semifinalele Campionatului European de handbal feminin

Romania a pierdut meciul cu Olanda, dar pastreaza in continuare sanse de calificare in semifinalele Campionatului European.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )