Libnet.ro
UNICEF

18:45

Romania pierde cu Ungaria in ultimul meci din grupe. UPDATE: Calificare in extremis in semifinale!

Online Sport Online Sport,
Romania pierde cu Ungaria in ultimul meci din grupe. UPDATE: Calificare in extremis in semifinale!

Echipa Romaniei avea nevoie de victorie sau meci egal cu Ungaria pentru a obtine calificarea in semifinalele Campionatului European, dar am pierdut la doua goluri si am ramas la mana rezultatului dintre Olanda si Germania. Batavele s-au impus la sase goluri diferenta, scor 27-21, astfel ca Romania se califica in semifinale de pe locul doi si va intalni Rusia! . continuă pe Online Sport

Romania pierde cu Ungaria si tremura pentru calificarea in semifinale. Stam la mana Olandei

Echipa Romaniei avea nevoie de victorie sau meci egal cu Ungaria pentru a obtine calificarea in semifinalele Campionatului European, dar am pierdut la doua goluri si ramanem la mana rezultatului dintre Olanda si Germania.

iNCA SPERAM! Romania pierde derbyul cu Ungaria, 31-29, si stam la jocul rezultatelor pentru SEMIFINALE

Romania a pierdut meciul cu Ungaria, rivala traditionala din handbal, scor 31-29, iar sansele noastre la calificarea in semifinalele Europeanului de handbal depind de rezultatul jocului dintre Germania si.

Real Madrid, rusine istorica: Campioana Europei s-a facut de ras, acasa, in ultimul meci din grupele Ligii Campionilor

Sezonul 2018-2019 devine unul de cosmar pentru formatia care, candva, a fost una galactica. Miercuri seara, Santiago Bernabeu, spaniolii s-au transformat in carne de tun.

VIDEO De ce Romania e favorita certa in meciul de azi cu Ungaria. Ce s-a intamplat la ultima partida directa cu maghiarele

Romania joaca azi cu Ungaria, de la ora 19. 00, ultimul meci din Grupa Principala II a Campionatului European de handbal feminin.

Ungaria ne pune la colt, dar Romania e 99% in semifinale! Cristina Neagu, accidentare horror

Fetele antrenate de Ambros Martin au pierdut si ultimul meci din Grupa Principala, scor 31-29, dar vor obtine calificarea in semifinale daca Germania nu bate Olanda la mai mult de 11 goluri.

Ungaria ne pune la colt, dar Romania e in semifinale! Cristina Neagu, accidentare horror

Fetele antrenate de Ambros Martin au pierdut ultimul meci din Grupa Principala II, scor 31-29, dar au obtinut calificarea in semifinale.

LIVE Romania - Olanda (19:00). Primul meci din grupele principale

Dupa trei victorii la rand in Grupa D pentru Romania urmeaza, duminica seara de la ora 19:00, prima partida din Grupa II Principala a Campionatului European.

Asa am trait Romania - Olanda. Primul meci din grupele principale

Dupa trei victorii la rand in Grupa D pentru Romania a intalnit, duminica seara de la ora 19:00, prima partida din Grupa II Principala a Campionatului European.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )