Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ce a spus Ianis Hagi dupa debutul cu gol de trei puncte din campionatul belgian

Adevărul Adevărul,
Ce a spus Ianis Hagi dupa debutul cu gol de trei puncte din campionatul belgian

Ianis Hagi a marcat la debutul intr-un meci oficial pentru KRC Genk, in meciul castigat de formatia sa, scor 2-1, cu echipa Kortijk, in prima etapa a campionatului Belgiei. continuă pe Adevărul

VIDEO Ianis Hagi a marcat la debutul sau pentru Genk si a adus victoria in meciul cu Kortrijk

Fotbalistul roman Ianis Hagi a marcat la primul sau meci oficial in tricoul formatiei Racing Genk, el inscriind vineri seara golul victoriei in partida castigata de campioana en titre cu scorul de 2-1 0-1) pe teren propriu cu Kortrijk, in prima etapa a campionatului Belgiei.

Presa belgiana il ridica in slavi pe Ianis Hagi. Ce scriu ziarele dupa debutul cu gol al romanului

Ianis Hagi a reusit sa inscrie la debutul sau intr-un meci oficial pentru campioana Belgiei, golul romanului aducand toate cele trei puncte pentru Genk in meciul cu Kortrijk, scor 2-1.

Ianis Hagi marcheaza la debutul pentru Genk

De doua minute a avut nevoie Ianis Hagi pentru a-si trece in cont primul gol in tricoul echipei belgiene Genk.

Debut de vis pentru Ianis Hagi

Ianis Hagi a marcat la debutul intr-un meci oficial pentru KRC Genk, in meciul castigat de formatia .

Ianis Hagi: Voi avea nevoie de timp, deoarece campionatul Belgiei e de nivel ridicat

Voi avea nevoie de timp, deoarece campionatul Belgiei e de nivel ridicat, a declarat fotbalistul roman Ianis Hagi, ce a marcat la prima atingere a balonului la debutul sau la Racing Genk, inscriind golul victoriei in meciul de vineri cu Kortrijk 2-1).

Debut de senzatie pentru Ianis Hagi in Belgia: A inscris GOLUL DECISIV la prima atingere, in partida pe care Genk a jucat-o cu Kortrijk (VIDEO)

Ianis Hagi a fost decisiv la debutul sau in tricoul lui Genk. Intrat pe teren in minutul 74, internationalul roman a reusit sa marcheze la prima atingere golul victoriei, in partida pe care campioana Belgiei a di.

Gheorghe Hagi, dupa ce Viitorul a fost invinsa de Gent cu 6-3: Speram ca acasa sa facem minunea

FC Viitorul a fost invinsa cu 6-3 de Gent, in prima mansa a turului doi preliminar al Europa League. Constantenii nu a avut antidot in fata atacurilor echipei din Belgia, iar Gheorghe Hagi a recunoscut ca din punct de vedere defensiv echipa a fost slaba. Antrenorul spera intr-o minune la retur si in posibilitatea ca echipa sa sa se califice in faza urmatoare a competitiei.

ştiri din Sport

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )