Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surpriza pentru tricolorii mici in aeroportul din Londra

Online Sport Online Sport,
Surpriza pentru tricolorii mici in aeroportul din Londra

Nationala de tineret a plecat spre Belfast pentru meciul de marti seara cu Irlanda de Nord din preliminariile Campionatului European sub 21 ani din 2021. continuă pe Online Sport

Momente de panica pentru Dorian Popa! Actorul din Sacrificiul de la Antena 1 a stat inchis intr-un sicriu minute bune

Indragitul artist le-a oferit fanilor sai noi momente de suspans, cand s-a aflat in platoul de filmare, la o emisiune Antena 1. Celebrul cantaret s-a lasat convins sa accepte cea mai noua provocare, de aceea s-a bagat intr-un sicriu, in care a stat cateva minute. Totul a fost filmat si va putea fi urmarit de .

Accident pe aeroportul din Frankfurt. Doua avioane cu pasageri s-au lovit

Doua avioane de pasageri au intrat in coliziune la sol pe Aeroportul international din Frankfurt. Un avion Boeing 777 al companiei Korean Air s-a lovit, imediat dupa aterizare, cu o aeronava Airbus a grupului.

Coliziune intre doua avioane de pasageri pe Aeroportul din Frankfurt

Doua avioane de pasageri au intrat in coliziune la sol pe Aeroportul international din Frankfurt, dar nicio persoana nu a fost ranita in incident, informeaza agentia de presa DPA si site-ul T-online. de, citate de Mediafax.

CORESPONDENTA DIN LONDRA NOUL STIL AL CONSUMATORILOR DE TIGARETE Piata produselor cu potential redus de risc, in crestere cu 46%

Piata produselor cu potential redus de risc tigarile electronice pe baza de lichid sau E-cigarette si stickurile care incalzesc tutunul) a crescut, anul trecut fata de 2017, cu 46%, conform cifrelor prezentate de reprezentantii Japan Tobacco International JTI) in cadrul unei intalniri cu jurnalisti din mai multe tari care a avut loc, zilele trecute, la Londra.

CIFRE BNR PENTRU PRIMELE NOUA LUNI DIN AN: Deficitul de cont curent s-a adancit cu 19,19%, la 8,1 miliarde euro

Contul curent al balantei de plati a tarii noastre a inregistrat, in perioada ianuarie - septembrie 2019, un deficit de 8 ,103 miliarde de euro, comparativ cu 6 798 miliarde de euro, in perioada ianuarie - septembrie 2018, arata un comunicat transmis, ieri, de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )