Libnet.ro
UNICEF

11:16

Totul despre Romania Germania, prima semifinala a Campionatului European de tineret

Online Sport Online Sport,
Totul despre Romania Germania, prima semifinala a Campionatului European de tineret

Romania este marea revelatie a Campionatului European de tineret, echipa care a rasturnat toate calculele hartiei prin calificarea la turneul final dupa 20 ani de absenta si acum prin prezenta in semifinalele competitiei. continuă pe Online Sport

La ce ora incepe Romania Germania, prima semifinala de la Euro U21

Romania Germania, prima semifinala de la Euro U21, a fost programata joi, 27 iunie. Partida se joaca pe arena Renato DallAra din Bologna si este transmisa de TVR 1 si TVR HD. De asemenea, poate fi urmarita online, in format live video si text. Romania Germania, prima semifinala de la Euro U21 Partida .

Asa am trait Romania - Germania in semifinalele Campionatului European

Nationala sub 21 ani a Romaniei a scris istorie la Campionatul European de tineret prin calificarea in semifinale si implicit la Jocurile Olimpice.

Totul despre Romania - Franta, meciul care ne poate duce in semifinale

Nationala de tineret a Romaniei se afla la 90 de minute distanta de calificarea in semifinalele Campionatului European de tineret.

Cum poti ajunge pe stadion la semifinala ROMANIA-GERMANIA

Semifinala Campionatului European U21 dintre Germania si Romania se disputa pe 27 iunie 2019, ora 18.

Mesajul MAI pentru tricolori inainte de Romania Germania. Scoateti-ne din case!

Ministerul Afacerilor de Interne MAI) a transmis un mesaj de sustinere pentru tricolori inainte de Romania Germania, prima semifinala de la Euro 2019 U21, care este programata joi, 27 iunie, de la ora 19:00. Partida se va disputa pe Stadio Renato DallAra din Bologna, la aproximativ 40 de grade Celsius. Mesajul MAI pentru tricolori .

Cod rosu de canicula exact la ora la care se joaca Romania Germania. Ce se intampla in Italia

Autoritatile din Italia au anuntat cod rosu de canicula exact la ora la care se joaca partida Romania Germania, prima semifinala de la Euro 2019 U21. Tricolorii si nemtii vor avea un meci greu, pe o caldura insuportabila si din cauza ca UEFA nu a fost de acord sa amane confruntarea pentru o ora .

Romania Germania 2-4 in semifinalele Euro U21. Ce urmeaza acum. VIDEO

Romania Germania, prima semifinala de la Euro 2019 U21, este programata joi, 27 iunie, de la ora 19:00 Partida va fi transmisa in direct de postul de televiziune TVR, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate detaliile legate de meci: echipe de .

Care este principalul atu al Germaniei, adversara Romaniei din semifinalele Campionatului European Under 21

Romania va intalni joi, de la ora 19. 00, Germania in semifinalele Campionatului European de fotbal, rezervat nationalelor Under 21.

Mircea Lucescu i-a citit pe nemti! Il Luce stie de ce Romania poate ajunge in finala Campionatului European

Mircea Lucescu a plecat in Italia, pentru a sustine nationala de tineret a Romaniei la semifinala de la Bologna, cu Germania, programata joi, de la ora 19.

Romania rateaza finala Campionatului European de tineret. Turneu de exceptie reusit de tricolorii lui Radoi

Selectionata Romaniei a fost invinsa de Germania cu scorul de 4-2 1-2), joi seara, in semifinalele Campionatului European de fotbal Under-21 din Italia si San Marino, pe Stadionul Renato DallAra din.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )