Libnet.ro
UNICEF

12:15

VIDEO Ionut Radu, discurs inaintea meciului cu Franta: Am plecat din nimic si ajungem in top, unde ne e locul!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ionut Radu, discurs inaintea meciului cu Franta: Am plecat din nimic si ajungem in top, unde ne e locul!

Ionut Radu, portarul nationalei under 21 a Romaniei, a oferit un nou discurs impresionant in vestiar, de data aceasta inaintea partidei cu Franta, ultima din Grupa C. Am plecat din nimic si ajungem in top, unde ne e locul!, a fost mesajul transmis de capitanul tricolorilor, inainte ca acestia sa se califice in semifinalele Campionatului European. continuă pe Hotnews

VIDEO Discursul cu care si-a motivat Ionut Radu colegii inaintea meciului cu Anglia:Am o tara intreaga in spate. Sa le aratam ce inseamna sa fim romani

Capitanul nationale de tineret a Romaniei, Ionut Radu, a avut un discurs motivational foarte bine articulat, inaintea meciului de vineri cu Anglia.

Mirel Radoi, inaintea meciului cu Franta: Daca ne gandim ca putem sa terminam la egalitate, se poate intampla un dezastru

Selectionerul nationalei de tineret, Mirel Radoi, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca ar fi pacat ca Romania sa pice in aceeasi capcana ca Polonia, echipa eliminata de la Campionatul European desi obtinuse sase puncte in primele doua etape ale grupelor.

George Puscas, inaintea meciului cu Franta: Noi jucam cu inima, nationala noastra a castigat meciurile astea mai mult cu inima decat cu picioarele

George Puscas a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca nationala de tineret a castigat primele doua meciuri de la Campionatul European mai mult cu inima decat cu picioarele.

VIDEO Discursul impresionant al lui Ionut Radu inaintea disputei cu Anglia: in meciul asta noi o sa murim pe teren. Dau tot pentru voi, voi dati totul pentru mine si pentru Romania

Portarul Ionut Radu, capitanul nationalei under 21 a Romaniei, i-a motivat pe colegii sai in vestiar, inaintea confruntarii de vineri cu Anglia, cu un discurs impresionant, prezentat de FRF pe site-ul oficial si pe retelele de socializare.

Alt discurs de geniu marca Ionut Radu: Cum i-a mobilizat capitanul Romaniei U21 pe colegii sai, inainte de partida vitala cu francezii (VIDEO)

Ionut Radu, portarul si capitanul nationalei de tineret, ne-a obisnuit deja cu discursurile sale mobilizatoare, care au avut un rol mai mult decat important in drumul istoric pe care l-a parcurs Romania U21 spre.

Razboiul generatiilor. Capitanul Gica Popescu, despre discursurile capitanului Ionut Radu: Nu ar fi avut loc sa vorbeasca in perioada noastra. Erau altii inaintea lui (VIDEO)

Gica Popescu, capitanul Generatiei de Aur, considera ca Ionut Radu, omologul sau de la selectionata de tineret a Romaniei, n-ar fi avut loc sa vorbeasca in vestiarul nationalei de pe vremea sa, pentru.

Drama lui Ionut Radu, capitanul de la Nationala Romaniei U21. Ce are cu el de fiecare data cand intra pe stadion

Capitanul de la Nationala Romaniei U21 poarta cu el un tricou cu un mesaj extrem de emotionant. Nimeni nu s-ar fi asteptat ca tanarul sa aiba parte de o asemenea amintire neagra. Ionut Radu, drama nestiuta. Sora il vegheaza la fiecare meci Ionut Radu este unul dintre liderii generatiei care ne-a adus la EURO 2019.

Moarte suspecta in MMA. Luptator gasit mort in camera de hotel din Chisinau, inaintea meciului

Cosmin Dusa, luptator de MMA, a fost gasit decedat vineri, in camera sa de hotel din Chisinau. A doua zi, sportivul a incetat din viata. Moartea sa nu are, deocamdata, nicio pista. Cosmin Dusa, luptator MMA, gasit mort in camera de hotel Cosmin Dusa, in varsta de 29 de ani, a fost gasit lesinat in .

Ionut Radu:Am reusit ceva istoric. Echipa Romaniei are o inima super-mare. Va ajunge in topul lumii, foarte curand

Capitanul nationalei de tineret, Ionut Radu, a vorbit despre insemnatatea calificarii in semifinalele Euro U21, performata similara si cu calificarea la Jocurile Olimpice.

Ionut Radu, dupa calificarea in semifinale: Am reusit ceva incredibil, ceva istoric. Nu ne dadea nimeni nicio sansa

Am reusit ceva incredibil, ceva istoric. Nu ne dadea nimeni nicio sansa, a fost reactia lui Ionut Radu, capitanul nationalei Under 21 a Romaniei, dupa calificarea in semifinalele Campionatului European de tineret.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )