Libnet.ro
UNICEF

15:45

Vom avea VAR in Liga I inca din acest sezon! incepand cu ce etapa va fi implementat sistemul

Adevărul Adevărul,
Vom avea VAR in Liga I inca din acest sezon! incepand cu ce etapa va fi implementat sistemul

Asistenta video pentru arbitraj VAR) va fi implementata si la meciurile din Liga I in acest sezon, incepand cu play-off-ul campionatului,. continuă pe Adevărul

Vom avea VAR in Liga I

Asistenta video pentru arbitraj VAR) va fi implementata in Liga I in acest sezon, incepand cu play-.

VAR in Liga I, incepand din play-off-ul sezonului viitor

Asistenta video pentru arbitraj VAR) va fi implementata in Liga I in acest sezon, incepand cu play-off-ul campionatului, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa, Orlando Nicoara, directorul general al EAD Interactive, detinatorul drepturilor TV pentru primul esalon al fotbalului romanesc.

Director ANM: Vremea va fi instabila in weekend, dar este prematur sa ne pronuntam daca vom avea un ciclon asemanator celui din Grecia

Directorul general ANM, Elena Mateescu, a declarat joi, la Antena 3, ca sambata vremea va fi instabila in partea de vest, centru si nord, unde vor fi precipitatii, intensificari ale vantului, caderi de grindina izolat, dar pe parcursul zilei de duminica si in noaptea de duminica spre luni fenomenele vor avea o intentisatate mai mare in special in sud-est si est a tarii.

BVB Rulajul se mentine sub media din acest an

Scadere de 0,24% pentru BET Sapte din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de la mijlocul saptamanii in scadere, intr-o zi in care valoarea tranzactionata s-a mentinut la niveluri foarte reduse, in comparatie cu volumele consistente care au caracterizat ultimele saptamani de activitate de la bursa locala.

Peter Sagan obtine prima victorie in Turul Frantei din acest an

Fostul campion mondial Peter Sagan de la BORA a castigat, miercuri, etapa a 5-a din Turul Frantei, o mansa de Saint-Die-des-Vosges si Colmar in lungime de 175. 5 kilometri.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )